mandag 29. april 2013

essie og monki



Et siste kromspring før hverdagen inntreffer familien Barken. 

På lørdagen som var, dro jeg med meg to venninner til byen for en heldags med shopping, kjasing, kaffe og kos. Det er viktig å unne seg en dag hvor fokus kun er en selv, synes jeg *blunk. Nå skulle klesskapet få nytt innhold.

Jeg kom hjem med flere poser i hver arm. Hurra. Og det gjorde godt for kropp og sjel. Hvem sier at lykke ikke kan kjøpes? Lykke var iallefall en følelse jeg kjente på da jeg kom hjem og så alle skattene foran meg. 




Clutch og solbriller fra Monki, og Essie-neglelakk i den populære mint-nyansen er nye favoritter. Nå er jeg klar for vår og sommer. 


Slik så en liten del av meg ut, da mannen og jeg i går feiret salg og kjøp med gode venner. Og for en kveld det ble. Ikke like festlig var det da jeg måtte opp klokka 08.00 med ei lita, energisk jente. Men vel verdt det! 

Håper helgen din har vært like fin som min :)

fredag 26. april 2013

jenta mi



... mens vi venter på nytt hus og nye interiørsprell, har vi tid til en liten oppdatering. Lørdag 20. april fylte Ada ett år og det ble feiret med stapp fullt hus og enkel servering. Hipp Hurra. Som dere vet har vi hatt mange baller i luften i det siste, så derfor ble det pølser, kake og stående buffét. Ada var strålende fornøyd med å ha hele familien sin samlet, så det resulterte i en stykk fornøyd mor. 

Det skal sies at jeg hadde hundrevis av planer for ett års dagen hennes. Men da dagene har vært preget av stress og liten tid med bølla, var det rett og slett ingen futt igjen i denne fruen. Så da måtte jeg bite i det sure eple og innse at disse planene fikk vente på seg. Men når vi har kommet oss inn i nytt hus, skal jeg organisere barne-bursdag. Og DA skal det bli andre boller. Gleder meg til å planlegge, styre og stelle istand *smil. 

Ellers går løper hun rundt, og er en skikkelig komiker. Ler når vi sier nei, og er rampete til tusen. Energinivået er på høyde med min svetteterskel, men det gjør bare hverdagen aktiv og spennende. Samtidig som jeg kollapser på sofaen klokka 19.00. Uansett, ville jeg ikke ha byttet det mot noe. Verdt hver eneste svettedråpe ;-)

I dag blir det baluba igjen. Møte i bank, ett års fotografering, en titt på huset vårt og syforening for fru Barken på kveldstid. 

Håper dagen din blir like innholdsrik og fin som jeg har tenkt å gjøre min ;-)

torsdag 25. april 2013

hvit forelskelse



God dag!

Siden jeg ikke har noe særlig nytt å vise for tiden, vil jeg vise frem noen møbler jeg tenker å dra med meg inn i ny bolig. Jeg har funnet noen godbiter fra Living og Skeidar.

Ny skjenk og nytt vitrineskap skal, blant annet, handles inn. 




Skjenken er fra Living, og vitrineskapet er fra serien Urban Living på Skeidar. Tror det vil passe fint inn i mitt nye hus #gledeseg. Nærmer seg overtakelse med stormskritt.

Før vi flytter inn skal det males to tak og byttes gulv (nå er det teppe) på hovedsoverommet. Andre endringer skal tas med tiden :-) 

Dette blir spennende!

Ellers i dag skal jeg drasse med meg Ada til byen, noe som er på kanten til barnemishandling da hun hyler så fort hun ser en butikk. Men man kan ikke alltid få det som man vil ;-) Skal bare noen få æren, og har valgt å glede bølla med å frakte henne rundt på trehjelsykkel i stedet for den grusomme vogna. Jeg bør få noen poeng der ;-)

Da var det bare å ønske deg en god torsdag!


Kilde 1 / 2 




onsdag 24. april 2013

on display


Et lite utstillingsbilde, klargjort til fotografering av bolig før visningen fant sted. 

Bokstav fra Kremmerhuset
Hjemmebrettet stjerne
Bruka Design klokke fra Hansen & Co
Keramikk potter
Glassvase fra nr.1
Tine K lysglass

Ingenting nytt, bare omplassert. 

I dag er Ada og jeg på date med flere mødre og deres småtasser. Dette har jeg ventet lenge på. En deilig permisjonsdag igjen! Det settes pris på etter å ha smakt på det harde "arbeidsliv" :-)

Håper du får en herlig dag du også.
*smil*


tirsdag 23. april 2013

gåsunger






Detaljer.

Jeg klarer ikke fjerne gåsungene fra kjøkkenbenken. Synes de passer så fint inn i Arne Jacobsen koppen til Ada. Så da blir de der, bare fordi jeg kan *blunk. 

 


I dag er det skolearbeid igjen. Datamaskin. Bøker. Hefter. Og sist men ikke minst; Kaffe og sjokolade. Det trengs når hjernen skal tas i bruk. 

Nå er det lenge siden jeg har holdt på med oppgaven, og kjenner det er tungt å skulle sette seg inn i arbeidet igjen. Spesielt når tiden i dag er knapp. Senere skal vi nemlig på kontraktsmøte med megler og kjøper av leiligheten, enda en ting å krysse av på 'to-do' listen min.

Håper dagen din blir strålende, akkurat som solen i Kristiansand.
Hipp Hurra.

*smil*


mandag 22. april 2013

solgt



SOLGT!

Leiligheten ble lagt ut på internett, og 11 (!) dager senere var den solgt. Herlighet. Over all forventning, og stormende jubel. Nå puster vi lettet ut, samtidig som vi slenger rundt oss med ting og synes det er deilig å slippe og holde huset helt perfekt. Skjønner ikke hvordan noen klarer å holde huset prikkfritt til alle tider. All ære ;-) 

Nå nærmer det seg overtakelse med stormskritt, leilighet er solgt og jeg er ferdig i praksis. Skuldrene har senket seg mange hakk, og livet smiler igjen! Tommel opp.

I dag bruker jeg kvelden på å lære meg bilderedigeringsprogram. Jeg har sånn problemer med å bli kjent med min nye kameralinse, og føler bildene jeg tar blir veldig mørke. Eller, de blir først mørke når jeg overfører de til datamaskinen (?) Dersom du har noen tips, gjerne sleng dem med i kommentarfeltet. 

Håper resten av kvelden din blir bra :-)


mandag 15. april 2013

entré



Hei.

Da sniker jeg inn tre bilder av gangen, her jeg sitter og tar meg en pause på jobb. Da mannen klarte å slå av mobilalarmen, og min levende vekkerklokke sov ekstra lenge i dag, fikk jeg ganske knepen tid på morrakvisten. Men med håret i strikk og brødskiva i hånda, kom jeg meg på jobb til riktig tid :)


Det siste bilde av gangen gir utsikt mot stua. Dette rommet har vi pusset opp selv. 

Nå må jeg tilbake til pliktene her. Håper dagen deres blir fin :-) *smil

søndag 14. april 2013

baderom



Da står badet for tur :-) Slik ser det da ut i det fulle og det hele. 


I dag skal vi i bursdag til ei vakker tante, mi yngste søster blir 16 år. Hipp hurra! Det skal bli godt med en avslappende dag med familie, og ikke minst kake! *smil. Håper dagen din blir full av smil og glede.

lørdag 13. april 2013

barnerom


Hei på dei. 

Ikke lenge siden dette rommet ble vist, men som jeg lovte, får dere en rundtur gjennom hele vår lille leilighet. 

Dette har vært rommet til Ada de siste fem månedene. Ikke har hun fått hyller eller annen veggpryd, men det er jeg igrunnen glad for nå. Fint for nye eiere og kunne sette sitt preg på leiligheten og samtidig slippe og sparkle en haug ;-)


I dag er det første visning, eller åpent hus med kun oss selgere til stede. Sola skinner og det gjør meg strålende glad! Så nå må jeg stå på her og få leiligheten i stand til, forhåpentligvis, fullt hus ;-) Spennende!

Ha en fin lørdag dere :-)

fredag 12. april 2013

soverom



Dette rommet kjenner dere nok igjen. Ikke lenge siden jeg viste bilder fra hoved soverommet. Men gjentakelse kan da ikke skade. Så her kommer det aller siste bildet fra akkurat dette soverommet. Det er altså pusset opp to ganger på fem år. Ubesluttsom? Jeg? *blunk.


Ha en strålende fredag, du!

torsdag 11. april 2013

kjøkken og spisestue


God morgen! I dag var det spisestuen og kjøkkenet for tur. Vi har en delvis åpen løsning med stor stue, plass til spisebord og et åpent, men relativt bortgjemt kjøkken. Dette rommet var pusset opp da vi kjøpte leiligheten.



Oversiktsbilde av kjøkkenet og spisestuedelen :-)

I det nye huset er kjøkkenet av større størrelse, noe som passer bra med familieforøkelsen. Så der skal jeg mannen kokkelere mye *knis.

Velkommen nye følgere :-) Smilet går rundt!
Da ønsker jeg deg en super dag.

onsdag 10. april 2013

stue


Hei på dere, denne onsdags morgen :-)

Her serverer jeg de første bildene i min gjennomgang av leiligheten. Stua. Det viktigste rommet hvor vi har skapt mange gode minner med venner og familie *kliss. Her kommer flere bilder, tatt med vid-vinkel kamera. 




Null filter. Og et innblikk i Barkefamiliens hverdag i en helt ordinær stue. Møblene har fulgt oss i flere år, og skal nå byttes ut. Etter at jeg startet bloggen, har jeg blitt bedre kjent med meg selv og funnet min egen stil. Derfor blir det nye huset et blankt lerret som jeg gleder meg til å male på ;-) 

Nå bærer det avgårde til praksisplassen, til skjønne barn og kolleger. Resten av dagen skal brukes til, overraskende nok, rydding og flytting. Hjelpes meg hvor mange ting man klarer å samle opp i løpet av fem små år. Blant annet, hundrevis av VHSer *kremt. Heldigvis er de nå avgått med døden. Takk, mister Barken!

Er du fra Kristiansand området, på utkikk etter leilighet OG liker det du ser, skrik ut ;-)

Håper dagen din blir fin!
:-)

tirsdag 9. april 2013

vår lille leilighet



Vår lille leilighet, som vi er blitt så glad i og vemodig 'gir' fra oss. Nede til høyre ser dere hvor jeg har blitt fru og mor for første gang. Altså, ikke I huset, men dere skjønner ;-) 

Videre nå vil jeg vise dere hva som skjuler seg bak veggene, rom for rom. Bildene er tatt av fotograf Vidar Godtfredsen, i forbindelse med hussalg. 

Nå legges bena på bordet, etter nok en lang og innholdsrik dag. 
Ha en fin kveld.
:-)

mandag 8. april 2013

siste kapittel



Fine, tålmodige lesere. Som holder ut mens jeg gjennomgår hektiske dager. Det er jeg takknemlig for *smil. 

Denne uken er det praksis, rydding, kasting og flytting etter jobb, skolearbeid etter leggetid og rengjøring når tiden tillater. Dette, i tillegg til småbarns-tilværelsen, hvor alt jeg vil er å leke med Ada. I dag kom nemlig leiligheten ut på markedet og visningsdagen er like rundt hjørnet.  Det nærmer det seg slutten på tiden i liten leilighet, og begynnelsen på livet vakker enebolig. Derfor tenkte jeg å ta dere med på en rundtur her hvor jeg har bodd i nå 5 år. Rom for rom. Er det interessant kanskje? 

Satser på at jeg får satt skole og husarbeid til sides for å klekke ut et blogg-innlegg daglig fremover. Så skal jeg sette av tid til å besøke dere også :-) Det savnes. 

Ha en nydelig kveld.

onsdag 3. april 2013

hello, asos



Hei i kveldinga.

Et lite innlegg fra meg, etter en lang dag. I dag startet nemlig praksisperioden, som skal vare i tre uker fremover. Jeg var, overraskende nok, nervøs og spent da jeg våknet. Men dagen gikk fort, og det var så koselig å se kjente ansikter igjen. Spesielt koselig var det da jeg kom hjem etter endt dag, og møtte ei lita jente som løp mot mammaen sin ... eller ikke! *blunke. Hun var nemlig furten og sur for at mamma hadde vært borte hele dagen, så da var det kun pappa som gjaldt. Godt er det at de koser seg sammen når mor er på jobb *smil. Kun timen etter hjemkomst, bar det avgårde i koselig ett-års dag. Mange gode venner og søte små. Kos for hele familien.

Ellers nedprioriteres leiligheten, og det føles ut som at vi bor i ei lånehus. Merkelig nok, etter 5 års bekjentskap. Nå går jeg bare og venter på å overta det nye, og gjør minimalt med innkjøp. Derfor slenger jeg heller med et bilde av verdens kuleste klokke. Ei venninne (som er stolt eier av denne klokken) har fått meg hekta på nettshopping, så nå er ei god handleliste på Asos opprettet. Mye stilig klær, sko og accessories har de her. Verdt å besøke!

Nå legger jeg meg til rette på sofaen her, må bygge opp energi til en ny dag i barnehagen. 

Ønsker deg en fin kveld :-)


Innlegget er ikke sponset.
(bilde // via)