onsdag 31. juli 2013

sneak-a-peek



En pitte liten sniktitt på soverommet vårt, som endelig begynner og ta form. For en jobb. Tenker du på å strippe en vegg for flere lag maling, anbefaler jeg deg og gjøre noe helt annet enn akkurat det (!) 


Som bildene viser er mesteparten av malingen borte, men flere timer med pussing gjenstår. Treet skal også behandles slik at det blir hvitere og mister sitt gule preg. Jeg har allerede planen klar for hvordan soverommet skal innredes. Muuto. Design Letters. IKEA. Pappelina. Som jeg gleder meg *smil. 

De resterende veggene har blitt hvite, og den grusomme café latte fargen er nå borte for godt. Det gjør meg ingenting *blunk. Flere bilder kommer selvfølgelig etterhvert. 

I dag blir det pause i pussingen, og Dyreparken på familien Barken sammen med gode venner. Må nyte de siste feriedagene! Håper du får en glad dag :-)




tirsdag 30. juli 2013

hage- og innflytningsfest


På lørdag var det duket for hage- og innflytningsfest i vår nye bolig. En ypperlig mulighet til å stelle i stand; borddekking, pynting, dilling og dalling. Markblomster, pompoms og lykter beskriver noen av hagens ingredienser. Jeg lar bildene fortelle resten. Her kommer et bilderas fra en flott kveld med flotte venner.











Spørs om det må bli en årlig affære. Kan ikke la hagen stå tom hele året *blunk. Takk for en super kveld. Jeg er heldig som kan fylle hagen med så mange smilende ansikt.

Da ønsker jeg deg en nydelig tirsdag :-)




fredag 26. juli 2013

HAY lup



Fortsettelsen ...

Inni pakken skjulte det seg en HAY lup. Fineste lysestaken jeg lenge har suglet på. 



Litt fotoshoot med nye familiemedlemmet må til :-)

Til lørdag braker det løs. Innflytningsfest med en hel god-gjeng. I går lagde jeg ferdig pompomsene som forhåpentligvis skal få henge i piletreet i hagen sammen med hjemmelagde lykter. Satser på sommervær og mange potensielle blogginnlegg *blunk. 

Da håper jeg du får en flott fredag, her blir det finstas og bryllup.



onsdag 24. juli 2013

en design-gave



Heldige meg som har så flotte venner. Venner som vet hva jeg liker *blunk. Igjen kan jeg skryte av en vakker innflytningsgave. Hipp hurra.

Lurer du på hva som skjuler seg inni boksen fra mitt favoritt designmerke? HAY.


Kanskje dette nærbilde gav et stort lite hint? 

I dag skal jeg på stranden sammen med vakker svigerinne, svoger og nevø. En heldags sammen med en fin familie. Så skal jeg love å legge ut bilde av pakkens innhold så fort jeg får et ledig øyeblikk.

To be continued .... 

*blunk






søndag 21. juli 2013

hverdags-dekking





Hverdagstaco. Og et innfall. 

En litt hyggeligere atmosfære rundt bordet med en enkel borddekking. Jeg deler bilder av dette hverdagsbordet i dag. Det skal ikke så mye til *smil.







I dag er det visst mandag, og skyene på himmelen har bare med å fly avsted. For dagen i dag skal tilbringes på en campingplass sammen med svigerfamilien. Der skal vi bade, spise god mat og slappe (så mye som man kan klare med en ettåring) av *blunk. 

Ønsker deg smil og solskinn denne mandagen!





fredag 19. juli 2013

du herlige oliventre




Fine venner kommer med fine innflyttningsgaver. Et nydelig oliventre. Jeg flytter det rundt i huset, og leker meg med kamera. Som jeg elsker grønne planter. Ikke noe dill dall. Bare grønt. 




Tusen takk, fine Janne og Atle. (Jeg sa jo jeg ville skryte av det *blunk) 

Skimter du forresten stolen i bakgrunnen? Det er den brune stolen fra innlegget under. Jeg er allerede i gang med prosjekt; forandre farge. Mer om det kommer snart :-) 

Ønsker deg en fin fredag og ei god helg *smil. Her blir det pleie av ei syk bølle som har fått 4. barnesykdom. 

torsdag 18. juli 2013

ripsbusk



På oppdagelsesferd i hagen, fant vi plutselig en stor ripsbusk. Idyllen selv da Ada stod og plukket bær i egen hage, på egen tomt ved vår egen enebolig. Jeg er så stolt og så glad *smil. 

Ripsen ble med inn i hus. Jeg fant frem sukker, og vi nøt. 






De siste dagene har Ada vært febersyk, helt oppe i 40 grader og helt kaputt. Endelig i dag er hun på bedringens vei. Tilbake til bøll og fantestreker ;-)

Håper torsdagen din blir fin :-) Vi skal ut med venner - sommer på torvet i Kristiansand. Sjohei!

mandag 15. juli 2013

spisestue / planer



Hei! Et lite bilde fra spisestuen i dag. En sniktitt på de nye, gamle stolene, sammen med Kählers Omaggio-vase med en vakker hageblomst i. 

En fremtidig drøm vil vise et nytt og større spisebord i hvitvasket eik. På den ene siden står tre av disse gamle stolene (da malt hvite), med ansiktet mot tre stykk hvite HAY 'about a chair' på motsatt side. Liker tanken på å blande ulike stoler, og da gjerne nytt design sammen med gjenbruk. 

Det er fint å ha noe å ønske seg og glede seg til (selv om jeg ikke legger skjul på at ei feitere lommebok hadde vært fint det også).

Her er det ferietid for hele familien, så i dag kan vi gjøre akkurat som vi vil. Hurra. Glad mandag til deg :-)



fredag 12. juli 2013

fire vakre brune


God morgen :-)

Husker dere den gamle, rød stolen min? Jeg fant ut at det ikke holdt med bare en. Så jeg la ut link og et bilde på facebook hvor jeg etterlyste kloner av min vakre røde. Plutselig får jeg svar fra en snill dame fra Grimstad. Hun har fire stykk stoler stående i sin garasje, og de er mine for (hold deg fast) 200 kroner! Lykkelig og glad drar jeg med meg hele familien (en mindre lykkelig mann og ei utålmodig datter) på en to timers kjøretur. 

Halvveis fremme får jeg en telefon. "Du, jeg var ute i garasjen og kikket på stolene. Og ser at de bare har fem spiler i ryggen. Din har jo syv. Jeg ville bare si ifra i tilfelle." 

Sukk. En allerede sur datter. Nå en sur potensiell kjøper. Og en enda surere barkemann. Bomtur! Likevel bestemmer vi oss for å fortsette, og kjører straka vegen til Grimstad. (Dog med dårlige forhåpninger og forberedelser om en tom bil.) Overraskende nok, viser det seg å være en lur idé. Stolene er i god stand, og kjempe fine. Selv om de ikke er identiske til min vakre røde. 200 kroner blir overlevert og fire stoler plasseres i vår bil. 

Så jeg er nå stolt eier av fire vakre brune og en vakker rød *smil! Fargene skal endres med tiden, men foreløpig liker jeg de i sin originale hud. 

Sola er igjen på plass på himmelen, og jeg gleder meg til å nyte den. Håper du får en kjempe fin fredag og ei GOD helg! :-)

onsdag 10. juli 2013

s for sommer






S for sommer! Nå er den kommet for fullt til Sørlandet :-)

I kveld blir det jentekalas med verdens fineste bunt. Midt i uka. Jeg liker det. 

Hæla i taket og nydelig sommerdag til dere *smil.

tirsdag 9. juli 2013

soverom-modus







Jeg er midt i oppussing av soverom. Del to. Før vi flyttet inn malte vi tak og gulv. Nå er det veggene som skal få gjennomgå. Jeg skal fjerne malingen på en av veggene slik at vakre, naturlige bjelker kommer til syne, samtidig skal jeg male de tre resterende veggene i en matt, hvit farge. Ting tar tid. Så i mellomtiden nyter jeg inspirasjon fra min største inspirasjonskilde, Pinterest.

Bildene viser i stor grad hva jeg liker. Det lyse, hvite med hint av naturelementer og kontraster. Liker du det du ser? 

Nå sitter jeg alene i stua, mens snorkfrøken fortsatt ligger og dovner seg i senga ;-) Det skjer aldri, så det nytes. Snart får vi besøk, og da skal vi på nærmeste badeplass og kose oss resten av formiddagen. Håper dagen din bli like glad som min *smil. 

mandag 8. juli 2013

planke-lykke





Sola skinner i Kristiansand. Lille bølla sover, mannen er hjemme fra jobb, lunsj og cappuccino er inntatt og jeg sitter og ser på et lite stykke planke-lykke.

Da jeg kom hjem fra spa-ferie, lå det en pakke i postkassen til meg. Kan du tenke deg noe gøyere? En vakker overraskelse, fra fineste, godhjerta Mille M. To skjønne, små trehus, eller plankebiter om du vil (det ville iallefall min mann og far). Enkelt, minimalistisk og vakkert.



Foreløpig har de fått hedersplassen på vår nye tv-benk (hipp hurra for det), og står til alles skue oppå en bunke interiørblader. Må samtidig benytte anledningen til å skryte av flinkeste Mille, da hun er den mest kreative, nevenyttige sjelen jeg har "møtt". Om du trenger tips til "gjør-det-selv" prosjekter, er dette dama å besøke. Hun serverer også utrolig hyggelige kommentarer som iallefall gjør meg glad. Link til bloggen hennes finner du på toppen av innlegget. 

Tusen takk fine du :-) Nå tenker jeg på deg hver gang jeg ser på mine skjønne trehus på tv-benken. Hi-hi.

Ønsker deg en glad mandag!


lørdag 6. juli 2013

festival-antrekk



Hipp Hurra! I dag er det duket for en av sommerens store happenings for moi og 8000 andre festklare mennesker. Festivalmoro med gode venner. Sitte i sola, nyte en kald en, og høre på blant annet David Guetta, Avicii og Steve Angello.

"I tillegg til den vanlige, digre festivalscenen blir det i år mer lys, flere videomonitorer, lasere, enorme mengder pyro og fyrverkeri" - Festivalarrangør Nyhus

Jeg skal danse meg gjennomblaud *blunk. Som bloggeren jeg er, må jeg legge ut bilder av antrekket som selvfølgelig allerede er planlagt. Blazer, dongerishorts og singlet fra Vila. Sandaler fra Pieces og solbriller fra Monki.







Håper alle følgere og dere andre som er innom, får en fin lørdag :-) Det skal jeg sørge for at jeg får!