Hei.
Husket plutselig at jeg lovte dere en oppskrift. Friske, saftige bringebær-cupcakes, som stadig blir etterspurt ved festlige anledninger. Og siden det er fredag og helg, passer det jo greit med en liten fristelse.
12 stk Bringebær-cupcakes
3 økologiske egg
2 1/2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
100 g smør
1 dl melk
3 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 klype salt
skall og juice fra 1 sitron
3 dl friske bringebær
Glasur
3 dl melis
150 g philadelfiaost
1 1/2 dl friske bringebær
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen på 175 grader. Pisk egg, sukker og vaniljesukker. Smelt smøret, hell i melken og rør dette inn i eggeblandingen. Bland mel, bakepulver og salt, og vend det forsiktig inn i røren. Tilsett sitronskall og saft. Fyll cupcakes-formene to tredjedels fulle, det er lurt å bruke pappformer. Stekes midt i ovnen i 15 minutter. Avkjøl. Bre glasuren over og pynt gjerne med bringebær.
Oppskriften er hentet fra boken A Piece Of Cake av Leila Lindholm.
Da ønsker jeg deg ei helg full av smil og latter.
Monica
Ååå, ummm, det så digg ut!!
SvarSlettMÅ prøves:) Tipper de er friske og gode.
God helg:)
Hmmmm, fantastic! They look great. And you Venice pictures are so beautiful!
SvarSlettHave a happy time
Elisabeth