lørdag 3. januar 2015

ÅRSKAVALKADEÅRET 2014 
Enda et år er forbi. Og for en berg og dalbane det har vært. Jeg har startet mimringen og vil gjerne dele den med dere. En liten årskavalkade. 

Januar
Det ble en litt tøff start på året 2014. Januar var preget av stressrelatert sykdom. Høstens masterprogram og dets krav satt enda i kroppen, og det ble en utfordrende tid hvor jeg virkelig måtte jobbe med meg selv.
Februar
I februar kom en liten blogge-opptur da jeg fikk mail fra rom123 om at Barkeblikk var blitt anbefalt av medblogger og ville komme på trykk i en senere utgave. Bildet ovenfor var bildet som skulle bli profilert i magasinet. Jeg viste også stolt frem en DIY, utført av mann og kone, som en juleglede til vår lille datter. Et hjemmelaget telt.

Mars
Bloggen rundet 200.000 tittere, og over 3000 valgte å lese Barkeblikk på daglig basis. En motivasjon uten like. Vi ble ferdig med oppussing av stue (som ikke enda har kommet på trykk her) og sengegavlen fikk en omgang med sirkelsaga.
April
I april ble det en deilig påskeferie på fjellet og jenta vår feiret sin 2 års dag der. Barkeblikk var å bli sett i magasinet rom123, som var stor stas for mor. Vi begynte prosjekt: utvendig vedlikehold av laftehus, og startet det hele med vasking og skraping. Det var mindre stas.Mai
Det røde huset, ble plutselig det hvite hus. Etter intens jobbing og tre strøk. Igjen, takk til verdens snilleste mor som la inn flere timers arbeid og kom med medbrakt middag til arbeiderne. Jeg fullførte mitt første år av mastergrad, som føltes som en bragd etter et intenst program og sykdom. Jeg fikk min første finaleplass i mai-utfordringen hos NIB, med bilde fra 2 åringens barnebursdag. I mai var vi også gjester i et nydelig bryllup, til et nydelig brudepar. 
Juni
I juni ble det en miniferie, eller husmorsferie, i Oslo, for å delta i utdrikningslag til et grepa kvinnfolk. Bloggen bikket 300.000 besøkende. Og som et høydepunkt i 2014 fikk jeg meg endelig jobb etter utallige søknader og intervjuer. Og det innenfor utdanningen min. Hurra. Et oppløft for de daværende spinkerne og sparerne. Juli
Husets utside stod endelig ferdig, og resten av sommeren kunne nytes i nydelig vær. Igjen kom et tilbud bloggeren i meg ikke kunne avslå. Et tilbud om spalten House Call i IKEA FAMILY LIVE magasinet. Jeg satte igang å knipse. Badet fikk samtidig en liten makeover. Juli var også måneden for vår årlige hagefest, som dere fortsatt ikke har sett bilder av grunnet sterk sol og stressende vert. Her slenger jeg inn noen :-)August
Starten på et nytt kapittel. Både i henhold til skole, og ny jobb. Vi feiret 5 års bryllupsdag, jeg 28 års dag og vi deltok i nok et nydelig bryllup, Jeg ble tilbudt tv-reportasje, men følte meg ikke helt klar for å vise hjemmet på tv, og takker derfor pent nei. Kanskje en gang i fremtiden? ;-) Gangen fikk et grafisk uttrykk og en liten rosa touch.


September
Familien pakket sakene og reiste på ferie til Italia, og nydelige Venezia. Det ble en langvarig pause fra blogg, da livets krav ble for mange. En prioritering jeg ikke angrer på. Muren utendørs fikk et løft, og ytterdøren ble erstattet med en som verken lakk vann eller inviterte insekter til å bo.
Oktober
Yttergangen stod ferdig med listverk og diverse, og bloggen rundet 400.000 besøkende. På tross av manglende blogginnlegg. Det satte jeg stor pris på :-)

November
Livet bar preg av eksamen og lange dager på lesesal. Jeg tok plass i en boble.
Desember
Julemåneden og langfri fra skole. Det ble julehandel i Danmark, og endelig kom hjemmet vårt på trykk i IKEA FAMILY LIVE. Et stolt øyeblikk (og noe pinlig). Her er reportasjen. I desember senket roen seg, og det ble en fantastisk tid sammen med familie. Null stress. Bare kos. En julefryd uten like. 


Tusen takk til dere som har fult meg gjennom året 2014. Det settes stor pris på :-) Håper på flere fine øyeblikk i året som kommer. Jeg gleder meg iallefall til ny giv og mer fotografering.


Hilsen Monica.
3 kommentarer:

 1. Så flott kavalkade:)
  Et fint år, tross en litt trå start... ♡
  Nydelige bilder!

  Gleder meg masse til og følge deg også i 2015, herlig inspirasjon:) ♡
  Du er knallflink!

  SvarSlett
 2. Det ser ut som om 2014 var et spennende år for deg :) Morsomt å lese en liten oppsummering fra deg.
  Lykke til med innspurten md studiene :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår!
  Fin oppsummering du har laget. Syns det var et tøft og godt valg å si nei til TV innslaget når du ikke følte deg klar for det !
  Gleder meg til å følge deg videre i 2015 !

  Hilsen Hanne

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)