tirsdag 12. august 2014

SKOLESTARTBloggen's siste innlegg tyder på at sommeren har vært full av eventyr og kos. Vi har blant annet arrangert hagefest, feiret kjærligheten til to flotte par, besøkt hytte ved sjøen, entret flere strender i byen, vært på campingferie, feiret 5 års bryllupsdag, 28 års dag og begynt i ny jobb. En innholdsrik og nydelig sommer på Sørlandet :-)

Nå er det straks duket for et nytt år på skolebenken, og jammen blir det mitt siste. Positive og negative sider ved den tanken, men foreløpig bare positive :-) I den anledning var jeg så heldig å få en nydelig godtepose til bursdagen min, med ord til motivasjon og inspirasjon før skolestart. 
Nå er det bare å brette opp armene. 

Bloggelysten har igjen tatt plass, og flere innlegg venter. Godt å se at dere tar turen innom selv i tørkeperioder ;-)

Ønsker deg en nydelig tirsdag!

Monica

4 kommentarer:

 1. Det har virkelig vært en fin sommer dette året og vi har bare kost oss. Nå er det snart tid for skolestart og for min del er det både skremmende og gledesfylt og skal gå tilbake til skolebenken. Men det skal gå. Det spørs om jeg får ta turen til Søstrene Grene og se om jeg også finner noen motiverende skolesaker til semesterstart neste uke.

  Gratulerer med både bursdag og bryllupsdag!
  Lykke til med studiestart!

  SvarSlett
 2. For en flott sommer dere har hatt! :) Til lykke med både bursdag og bryllupsdag!
  Digg å ha nye skolesaker til en begynner, og de der var jo virkelig freshe. :)
  Et år kommer til å gå superfort, og vips så er du ferdig!
  Ønsker deg en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 3. For en deilig sommer det høres ut for å ha vært! Velfortjent! Her har vi også vært på campingferie & nyt hver eneste dag. Nå er hverdagen for fullt tilbake & neste uka starter storebror i 4 klasse. Så da er det opp for oss som også er hjemme. Tror denne høsten blir fin & ikke minst bloggfin. Gleder meg til å titte innom igjen. Ha en fin uke. Klem Christina

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fantastisk sommer, er lov til og la bloggen ligge litt innimellom♥
  ønsker deg en fin dag♥
  klem Mari

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)