fredag 22. august 2014

TOP SECRET




Fredag!

Ukens seminarer er besøkt
Ukens pensumlitteratur er lest
Ukens arbeidsdag er gjennomført
 
... og som en siste krampetrekning leser jeg meg gjennom spennende ledelsesteori, før jeg tar helg. Bildet jeg viser i dag er et lite utsnitt fra et hemmelig prosjekt jeg har drevet med den siste tiden. Spennende tider, med andre ord.

Da ønsker jeg deg en glad fredag!


Monica

fredag 15. august 2014

TJUEÅTTE



Null vekkerklokke. Null plikter. Null stress. Frokost på senga og en lang morgen i sofakroken med kaffekoppen. Ikke så aller verst morgen for bursdagsbarnet som fylte år 10. august ;-) Idyllen fortsatte ikke akkurat som ønsket, men slik er det jo med bursdag i disse voksne, ansvarlige dager. 

Mat må handles, middag kuttes, kaker lages, bordet dekkes og huset vaskes. Savner de gamle dagers bursdagsfeiringer, da to gode foreldre stelte i stand hele kalaset og jeg kunne nyte dagen med venner før det brakte løs. Nå er jeg alltid sent ute, full av mel og andre klisserier, ikke får jeg snakket med gjestene og ikke får jeg stelt meg. Men gjestene koser seg, og da koser jeg meg :-)




En av de nevnte klisseriene, var bringebær-cupcakes. En saftig, frisk cupcake med smak av bringebær. Deler gjerne oppskrift om ønskelig.

Med det ønsker jeg deg en nydelig fredag og ei god helg.

Monica.

tirsdag 12. august 2014

SKOLESTART



Bloggen's siste innlegg tyder på at sommeren har vært full av eventyr og kos. Vi har blant annet arrangert hagefest, feiret kjærligheten til to flotte par, besøkt hytte ved sjøen, entret flere strender i byen, vært på campingferie, feiret 5 års bryllupsdag, 28 års dag og begynt i ny jobb. En innholdsrik og nydelig sommer på Sørlandet :-)

Nå er det straks duket for et nytt år på skolebenken, og jammen blir det mitt siste. Positive og negative sider ved den tanken, men foreløpig bare positive :-) I den anledning var jeg så heldig å få en nydelig godtepose til bursdagen min, med ord til motivasjon og inspirasjon før skolestart. 




Nå er det bare å brette opp armene. 

Bloggelysten har igjen tatt plass, og flere innlegg venter. Godt å se at dere tar turen innom selv i tørkeperioder ;-)

Ønsker deg en nydelig tirsdag!

Monica