torsdag 21. mars 2013

corokia og hverdagssnakk


God formiddag :-)

Litt liten aktivitet fra meg for tiden. Hjemmet vårt skal nå pakkes ned i esker, og nytt interiør får la vente på seg til vi har flyttet inn i vårt nye hus. Derfor lite nytt å 'skryte' av ;-)

I dag har vi vært hos megler, og godkjent prospektet. Publiserings- og visningsdato er bestemt, så nå er vi virkelig i gang! Kjenner på følelsen at det skal bli deilig med større plass, og at jeg er klar for endringene som kommer. Men litt vemodig er det også. Å flytte fra leiligheten, hvor jeg var så heldig å bli noens kone og mamma.

Når det er sagt, så gleder vi oss til fortsettelsen. 

Nå må jeg visst finne på noe med min lille virvelvind som plutselig våknet, så da var det bare igjen å ønske dere en nydelig torsdag.

3 kommentarer:

 1. Spennende med store forandringer, skjønner godt at det blir litt vemodig også!Kjenner meg godt igjen i det.vi flyttet hit i sommer,så ikke lenge siden.Lykke til med alle forberedelser og ordnings med leiligheten!))en spennende tid !!))

  SvarSlett
 2. Så gøy med nytt hus da - blir spennende å se :) Lykke til med salg av leiligheten! Og god påske til deg :) Klem fra Lene

  SvarSlett
 3. Hei søte du *smiler*

  Da fikk jeg endelig tid til å besøke deg, takk for alle fine ord du legger igjen hos meg *glad*

  Spennende med nytt hus :)

  Håper du koser deg og har en finfin påske!
  klemklem

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)