mandag 29. april 2013

essie og monkiEt siste kromspring før hverdagen inntreffer familien Barken. 

På lørdagen som var, dro jeg med meg to venninner til byen for en heldags med shopping, kjasing, kaffe og kos. Det er viktig å unne seg en dag hvor fokus kun er en selv, synes jeg *blunk. Nå skulle klesskapet få nytt innhold.

Jeg kom hjem med flere poser i hver arm. Hurra. Og det gjorde godt for kropp og sjel. Hvem sier at lykke ikke kan kjøpes? Lykke var iallefall en følelse jeg kjente på da jeg kom hjem og så alle skattene foran meg. 
Clutch og solbriller fra Monki, og Essie-neglelakk i den populære mint-nyansen er nye favoritter. Nå er jeg klar for vår og sommer. 


Slik så en liten del av meg ut, da mannen og jeg i går feiret salg og kjøp med gode venner. Og for en kveld det ble. Ikke like festlig var det da jeg måtte opp klokka 08.00 med ei lita, energisk jente. Men vel verdt det! 

Håper helgen din har vært like fin som min :)

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og takk for en utrolig koselig og gøy helg ;)

  SvarSlett
 2. Så fine ting du kjøpte! ja det er godt å ha litt fokus på seg selv av og til! Hadde en jente tur for ikke så lenge siden der vi alle tok vare på oss selv hehe =)=) viktig! hvis man ikke klarer å lade opp ho mor så går ikke huset rundt =)og shopping er vell kvalifisert som lading? hehe


  Ønsker deg en fiiiiin ny uke!!!
  Masse klem!

  SvarSlett
 3. "they who say you can´t buy happiness don´t know where to shop!!"
  Så herlig med en sånn jentedag, det savner jeg:) Satser på en snart..
  Flotte bildet:)
  Ha ein fin dag,
  klem

  SvarSlett
 4. Så vårlig og flott! Herlig med noen sånne dager))

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)