fredag 26. april 2013

jenta mi... mens vi venter på nytt hus og nye interiørsprell, har vi tid til en liten oppdatering. Lørdag 20. april fylte Ada ett år og det ble feiret med stapp fullt hus og enkel servering. Hipp Hurra. Som dere vet har vi hatt mange baller i luften i det siste, så derfor ble det pølser, kake og stående buffét. Ada var strålende fornøyd med å ha hele familien sin samlet, så det resulterte i en stykk fornøyd mor. 

Det skal sies at jeg hadde hundrevis av planer for ett års dagen hennes. Men da dagene har vært preget av stress og liten tid med bølla, var det rett og slett ingen futt igjen i denne fruen. Så da måtte jeg bite i det sure eple og innse at disse planene fikk vente på seg. Men når vi har kommet oss inn i nytt hus, skal jeg organisere barne-bursdag. Og DA skal det bli andre boller. Gleder meg til å planlegge, styre og stelle istand *smil. 

Ellers går løper hun rundt, og er en skikkelig komiker. Ler når vi sier nei, og er rampete til tusen. Energinivået er på høyde med min svetteterskel, men det gjør bare hverdagen aktiv og spennende. Samtidig som jeg kollapser på sofaen klokka 19.00. Uansett, ville jeg ikke ha byttet det mot noe. Verdt hver eneste svettedråpe ;-)

I dag blir det baluba igjen. Møte i bank, ett års fotografering, en titt på huset vårt og syforening for fru Barken på kveldstid. 

Håper dagen din blir like innholdsrik og fin som jeg har tenkt å gjøre min ;-)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med 1års dagen til Ada:) hørtes ut som en koselig feiring til tross for at ting ikke gikk helt som planlagt ^^ heldigvis kommer det flere bursdager :D gleder meg til å se bilder av huset deres når alt er ferdig:)

  SvarSlett
 2. Skjønne lille prinsessa:)travel alder det og du kan trøste deg med at det blir mange bursdager i åra som kommer!
  Ei god helg til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for koselig kommentar :) Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 4. Hei, så stas med 1 års dag, gratulerer:) takk for hyggelig kommentar, veldig hyggelig at du fant veien til bloggen min:)

  Kine:):)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med første bursdagen til Ada :) Veldig stas den alderen, selv om det kan være i overkant slitsom å følge med på alle sprell ;)
  Ha en fin fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer til ADA!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg og ikke minst bursdagsgratulasjoner. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)