mandag 8. juli 2013

planke-lykke

Sola skinner i Kristiansand. Lille bølla sover, mannen er hjemme fra jobb, lunsj og cappuccino er inntatt og jeg sitter og ser på et lite stykke planke-lykke.

Da jeg kom hjem fra spa-ferie, lå det en pakke i postkassen til meg. Kan du tenke deg noe gøyere? En vakker overraskelse, fra fineste, godhjerta Mille M. To skjønne, små trehus, eller plankebiter om du vil (det ville iallefall min mann og far). Enkelt, minimalistisk og vakkert.Foreløpig har de fått hedersplassen på vår nye tv-benk (hipp hurra for det), og står til alles skue oppå en bunke interiørblader. Må samtidig benytte anledningen til å skryte av flinkeste Mille, da hun er den mest kreative, nevenyttige sjelen jeg har "møtt". Om du trenger tips til "gjør-det-selv" prosjekter, er dette dama å besøke. Hun serverer også utrolig hyggelige kommentarer som iallefall gjør meg glad. Link til bloggen hennes finner du på toppen av innlegget. 

Tusen takk fine du :-) Nå tenker jeg på deg hver gang jeg ser på mine skjønne trehus på tv-benken. Hi-hi.

Ønsker deg en glad mandag!


5 kommentarer:

 1. Å, du , nå blir jeg helt satt ut, det var veldig hyggelig at du likte de)) og så mange gode ord, snille du))) Ønsker deg en kjempefin sommerdag!

  SvarSlett
 2. Heldigen du Monica:))
  Kjempelekre var dei!
  Ha en fin kveld:))
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Flinke Mille M, eg og fekk sånne<3

  SvarSlett
 4. Fine hus :)

  Nyt sommerdagen!
  - ingrid

  SvarSlett
 5. Åååå lykke :) Heldig du er :) De var rå lekre :) :) Passet perfekt der de sto! :) God sommer til deg :) Klem fra Jannike :)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)