fredag 13. desember 2013

rød jul


En jul fri for rødt? 

Jeg er generelt ikke særlig glad i denne fargen i interiøret, og tenkte jeg skulle prøve meg på en mer nøytral jul i år. Masse lys, naturlige elementer som trær, kvister, svibler o.l, stjerner, hvitt og sølv. Men julestemningen kommer jo ikke. Huset ser ut som det pleier. 

Jeg festet to gamle hjerter på en krans, i en utvasket rød nyanse. Skal det først være rødt i hus, må det iallefall være av det utvaska slaget *blunk. Og vips, litt julestemning. Klarer visst ikke holde meg unna. Holder med de to, små hjertene foreløpig da vel og merke!

I dag er det fredag, og jeg skal IKKE lese til eksamen. Jeg skal ta fri med familien i helgen og opparbeide meg en julestemning uten like ;-) Håper fredagen og helgen din blir fin.

K L E M


8 kommentarer:

 1. Eg er heller ikkje glad i rødt men så føler ein at ein må ha litt for ellers så blir det som du seier,som ellers...
  Ønsker deg ei god helg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ikke så veldig glad i rødt, men merkelig nok sniker det seg inn litt røde saker hvert år - helst i utvasket rød :)
  Men akkurat på kjøkkenet må jeg ha litt røde elementer som røde julekopper m.m.

  Kos deg i helgen :)

  SvarSlett
 3. Så fint! :) Jeg er bare glad i rødt i desember måned. Resten av året er det andre farger. Ha en nydelig helg fine du! :) Velfortjent fri fra eksamenslesing!
  klem

  SvarSlett
 4. Kjempe fin blogg du har, denne må jeg jo følge! God helg:)

  SvarSlett
 5. Søtt hjerte og kransen så veldig fin ut! :) Jeg har i mange år nærmest ikke hatt noe rødt i jula, men i fjor pyntet jeg med litt rødt på kjøkkenet og på de minste sitt rom. Det ble egentlig veldig koselig, og i år blir det også litt rødt på kjøkkenet! ;)

  Nyt helga!

  SvarSlett
 6. hehe, ja, må litt rødt til:))
  Her kunne jeg nok klart meg uten, men ungdommene og mannen nekter at jeg skal bestemme at julen ikke skal vre rød og med nisser - og jeg er enig med de, vi har alltid hatt litt nisser og det er jo veldig koselig:)) Så da blir det slik, jul er jul, resten er miiiiin, haha:))

  Ha en fin fin kveld:) ♥

  SvarSlett
 7. Det er litt rart det med farger i jula:)
  Rødfargen har liksom hengt med oss fra vi var små. Jeg merker også at det blir mer julestemning med litt røde elementer i interiøret.
  Nå må du kose deg masse og nyte at du er eksamensfri!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 8. Jeg får ikke til rødt jeg. Hos oss er det natur, hvitt, sort og sølv som er jul :)

  Ønsker deg en fin helg!
  klem

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)