lørdag 30. mars 2013

insta-blikk



Instagram in black//white


God påskeaften, fine lesere!

Nå er det laber innsats på bloggefronten, men etter mye styr, planlegging og arbeid i forhold til kjøp, flytting og salg, har jeg tatt påskeferie fra det meste. Så nå nytes dagene sammen med familie og venner. Null stress. Livet er ikke så verst *blunk

Dersom dere ønsker å følge med på livet inni mellom bloggepausene, kan dere besøke meg på instagram under navnet monicabarken. Her er en liten smakebit på hva som er å finne der *smil.


Instagram in colours

Håper vi treffes, så jeg også får se hvem du er :-) Da ønsker jeg deg en nydelig lørdag. 

fredag 22. mars 2013

velkommen inn til Ada


 

Nå prøver jeg meg igjen på litt studering her, men det er jammen ikke lett å konsentrere seg alltid. Om en liten stund skal vi i kontraktsmøte med megler og selger av vårt nye hus. Seal the deal. Så det blir spennende og moro. Ellers laver det ned snø på Sørlandet, når skal dette ende (?) Nå er jeg veldig klar for vår!

I dag serverer jeg et lite bilde av soverommet til Ada. Har igrunnen aldri blitt ferdig innredet det rommet, da vi plutselig fant et nytt sted å bo. Så det står relativt tomt og klart for visning.
 
Da var det tilbake til bøkene på meg.
Ha en fin dag.

torsdag 21. mars 2013

corokia og hverdagssnakk


God formiddag :-)

Litt liten aktivitet fra meg for tiden. Hjemmet vårt skal nå pakkes ned i esker, og nytt interiør får la vente på seg til vi har flyttet inn i vårt nye hus. Derfor lite nytt å 'skryte' av ;-)

I dag har vi vært hos megler, og godkjent prospektet. Publiserings- og visningsdato er bestemt, så nå er vi virkelig i gang! Kjenner på følelsen at det skal bli deilig med større plass, og at jeg er klar for endringene som kommer. Men litt vemodig er det også. Å flytte fra leiligheten, hvor jeg var så heldig å bli noens kone og mamma.

Når det er sagt, så gleder vi oss til fortsettelsen. 

Nå må jeg visst finne på noe med min lille virvelvind som plutselig våknet, så da var det bare igjen å ønske dere en nydelig torsdag.

mandag 18. mars 2013

badet



Jeg har fått ny såpe på badet. Det var da også noe å blogge om ;-) Men synes den er så fin, og har hatt den i tankene lenge. Forrige såpedispenser var overraskende drøy.


Flere bilder av badet, og de andre rommene i vår nåværende bolig, kommer når prospektet er i boks. Da blir det ingen detaljbilder, men oversiktsbilder, så dere kan se hvordan jeg har hatt det de siste årene :-) En slags avslutning på livet i liten leilighet. Sukk. 

I dag er det studiedag på meg. Kan ikke si motivasjonen er på topp da tankene svirrer rundt flytting, oppussing, innredning, salg og så videre. Litt har jeg da fått unna, og det hjelper godt med litt sjokolade og cappuccino ved min side *smil.

Ha en nydelig dag du :-)


fredag 15. mars 2013

fredag og friske tulipaner



Endelig helg! 

Det har aldri kjentes bedre. Friske tulipaner, bena på bordet og uendelig med søtsaker.

I dag morges våknet vi til snøkaos på Sørlandet. Det passet ganske så dårlig, da vi hadde funnet frem hagemøblene for anledningen. Festlig! Da den skuffelsen var over, ringte takstmann på døra. Han gjennomgikk boligen i full fart. Så var det bare å stå på igjen. Vaske, rydde, stu vekk, style m.m. Vi fikk to minutters pause på sofaen, før fotografen dukket opp. Alt det arbeidet, for en halv times knipsing. *ler. Vel verdt det da han sa leiligheten var strøken *smil. Bildene fra utsiden skal mest sannsynligvis tas igjen når snøen er borte. Plattingen er finest i solens glans, med blomstring i bedet og puter i sofagruppen. Satser på at våren er rett rundt hjørnet!

Tusen takk for nydelige gratulasjoner på innlegget under. Jeg setter stor pris på fine ord :-) 

Ha en fin fredagskveld, og ei god helg. Det skal iallefall jeg, med alt annet enn rydding og vasking i tankene.


onsdag 13. mars 2013

lykkelig, og enda litt til




God morgen! 

I dag har jeg en glad nyhet og dele med dere. Endelig, etter lang tid på jakt, har vi kjøpt drømmehuset!

Søndagskveld, ut av det blå, mottar vi en melding fra megler. Han spør om vi fortsatt er villig til å gi den gitte pris for huset i barndomsgaten. Vi skjønner lite, men skriver ja og spør om ting har forandret seg? Han mener han har noe på gang, og meddeler at han skal ta kontakt med oss igjen tidlig mandags morgen. 

Mandags morgen ringer megler. Han har vært i kontakt med selger, som plutselig er villig til å selge oss huset dersom vi kan overta ganske snart. 

JUBEL, GLEDE, SMIL, LATTER, TÅRER

Drømmehuset, vi mistet to ganger, ble endelig vårt. Bildet over er en sniktitt på stuen i vårt vakre laftehus. Lykke.

Mer om huset kommer helt sikkert senere. Nå er det pakking, flytting, vasking, og klargjøring av egen bolig for salg. For en jobb. Men alt verdt det. SMIL!

Ønsker deg en glad dag med masse smil og latter :-)

tirsdag 12. mars 2013

fin tirsdag




Dette var min start på dagen i dag. Stillhet, interiørblad og cappuccino. Helt til jeg måtte ta kampen med ei lita bølle som nektet og sove. Bølla vant. Hehe. 

Vi fikk nemlig besøk av to store og to små venninner. Vi gikk tur i sola, handlet lunsj og snakket med en hyggelig narkoman, som også var ivrig på å fortelle om sitt turbulente liv godt innforbi min intimsone. Jammen veide han ikke opp for det, ved å meddele at jeg skinte mer enn ei stjerne. Det var da ikke verst ;-) Resten av dagen bestod av lek og kos i Barkeresidensen. Ada og jeg er heldige som har så gode venner.

Hva vi brukte kvelden til, skal jeg fortelle dere i morgen *smil! En god kveld til alle dere fine gamle og NYE følgere. Hurra og velkommen! 

mandag 11. mars 2013

enkel tunika på utstilling




Skrytefaktoren er stor når jeg har fullført et strikkeprosjekt. Så her skal dere få se!

Fant denne "Enkel tunika" oppskriften, i størrelse 1 år, på Pickles. Den var virkelig så enkel som antydet, og det gikk unna på pinner 5,5. Tunikaen ble litt lang, så Ada får ha den i klesskapet til hun kommer seg opp på bena ;-)


Synes knappene var så søte. 
Strikker du? 

I dag skal jeg en tur til praksisplassen for å delta på et avdelingsmøte. Ellers står kun skriving og kos på programmet i dag. Setter, igjen, stor pris på alle kommentarer dere legger igjen til meg :-)
 
Håper alle lesere får en GLAD dag i dag!

lørdag 9. mars 2013

anne black | seam



anne black
seam

Keramikk. Pasteller.
Nydelige farger, og fint design.

Den lys grønne telysholderen ble med meg hjem i handleposen i går. Tror ikke jeg er ferdig med anne black helt enda *smil.

Nyt dagen!



( bilde //  via )

fredag 8. mars 2013

speil, speil på veggen der



God dagen, fine folk!

Endelig har jeg, mann og svigerfar fått opp et speil i gangen. Jeg var lenge på leting etter et rundt et, da helst med en svart ramme. Utålmodige meg klarte ikke dy meg da jeg kom over dette latterlig billige speilet på IKEA. Det måtte bli med meg hjem ;-) Ganske fornøyd med valget i grunnen.

Nå mangler jeg bare Dots fra Muuto eller keramikk knagger fra Bloomingville ved siden av speilet mitt. Har ikke klart å bestemme meg for enten eller. Har du noe formening om dette kanskje? ;-)

Plutselig har følgertallet hoppet noen hakk her, og det får magen til å krible *smil! Velkommen "hjem" til meg! Nå er det studiering på gang, men straks blir det en liiten pause med ei god venninne :-) I helgen blir det tur i skogen, besøk av familie, og null stress.
 
Ønsker dere en nydelig fredag!


torsdag 7. mars 2013

en drøm




Hei på dere, fine mennesker!

Først i dag vil jeg takke for alle de nydelige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Det gleder mer enn dere aner. Så tusenvis av smil og klemmer til dere.

Jeg fortalte for et par innlegg siden om en drøm som forsvant. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt mer om det.

For en tid tilbake kom vi i kontakt med eierne av et hus i gaten hvor jeg vokste opp. De hadde planer om å selge huset, og fikk nyss i at vi var på jakt. Etter mye snakk, ble bud en realitet og forhandlingene var igang. Desverre var vårt tilbud ikke tilstrekkelig, og vi gikk tomhendt der i fra. Huset ble lagt ut for salg og ble liggende usolgt på markedet. Visning på visning, men ingen bud. 

Det er nå fire måneder siden vi for første gang kom i kontakt med selger. Vi har vært på utallige visninger siden den gang, og lagt inn bud på noe. Så da vi oppdaget at huset i drømmegaten fortsatt ikke var solgt, begynte vi å tenke. Hva med å prøve oss igjen? Så vi prøvde oss vi. På fredag. Vi la inn bud på morrakvisten, med frist til formiddagen. Ingen motbud kom, men selger var uinteressert i budet. Vi høynet satsen, og satt med hjertebank både mor og far. Fortsatt ingen motbud, men selger var i tvil og ville ha helgen til å tenke seg om. Hurra og jubel og glede. Et håp. De måtte tenke seg om. Skulle vi få has på drømmehjemmet? Hver dag, hver time, hvert minutt og spenningen var uutholdelig. Vi gledet oss til fortsettelsen, så for oss endringer. Nå skulle vi endelig kjøpe enebolig, og så i drømmegata da. Ada skulle få vokse opp i samme område som jeg gjorde. Alle brikkene passet.

Utenom en. Mandag morgen får vi melding av megler. Selger avslo budet. 

Så det var den drømmen. Tilbake på markedet. Søken etter en ny drøm. Livet blir ikke helt som planlagt noen ganger. Nå lurer jeg bare på hva som gjemmer seg bak neste hjørne for Barkefamilien. 

Da ønsker jeg deg en nydelig dag :-)

onsdag 6. mars 2013

NIB | jenteparty



Det er ingenting som å samle gode venninner, ha noe godt i glasset og kjase i times vis. Det er vi gode på ;-)

Bordet mitt er dekket med lyse elementer; duse pasteller, påskeliljer og natur. 





Dette er mitt bidrag til
NIB
sin utfordringen denne måneden;
Jenteparty

For flere flotte bidrag, trykk her


Ha en nydelig flott dag :-)

tirsdag 5. mars 2013

morgenidyll



Gjett om jeg koser meg?

Mor har alenetid, og benytter sjansen til å blogge, drikke verdens beste cappuccino, og spise italiensk sjokolade :-) Fin start på tirsdagen!

Om en liten stund får jeg besøk av ei venninne fra førskolelærerstudiet, som også skal fortsette på Master med meg til høsten. Hipp hurra! Spørs om vi må svi av litt penger på senteret, i går forsvant nemlig en drøm ifra Barkefamilien, så da må man trøste-shoppe litt. Skal dele litt mer om det senere. 

SMIL! Og ha en fin dag :-)


mandag 4. mars 2013

påskelilje




God mandag!

Håper dere har hatt en like fin helg som meg? *smil! Vi har vært sammen med gode venner fra morgen til kveld. Vafler, VM og lek på lørdags formiddag, tapas og øl på lørdagskvelden, og i går var vi en tur i Dyreparken (i deilig sommervær). Jeg er av typen som fort får dårlig samvittighet om ikke helgen blir utnyttet til det fulle (for Ada sin del). Så denne helgen har jeg gjort mitt for å gi henne masse inntrykk og gode opplevelser. Fint for både små og store :-)

Det er kanskje juks, men påskeliljene har begynt å blomstre hjemme hos meg. Jeg liker det jeg :-) Kan forresten nevne at jeg er å finne på Instagram, under navnet #monicabarken. 

Da ønsker jeg deg en super start på den nye uken :-)


fredag 1. mars 2013

på bildehylla




God morgen!

Her kommer visst enda en bildehylle fra min stue. Har gjort litt endringer her og der, og fått meg noen nye print fra Bloomingville. Kun ett av dem vises på bildet her. 

The best is yet to come.

I helgen skal meg og min mann ut med gode venner, og første tur til Dyreparken skal gjennomføres. Ei koselig helg i sikte :-) Har du noen morsomme planer?

Ha en fin fredag og ei GOD helg!