torsdag 2. januar 2014

nyttårsbordet

 
 

Godt nytt år!

Det ble en nydelig nyttårsfeiring i laftehuset. Pizza og is til barna, stjernerap, fiskedam og avslutningsvis, knusing av pepperkakehus. Barna var overraskende nok i seng til klokka 9.00, og en tre-retters ventet oss heldige voksne. Til forrett, asparges med spekeskinke, samt kjeks, brie, eple og honning med valnøtter. Forretten ble servert ved kjøkkenøya over et glass rødt. En drøm i oppfyllelse for denne fruen. Til hovedrett: kalkun, potet, grønnsaker og waldorfsalat. Og til dessert, en deilig sjokolade-mousse med hint av appelsin. Toppkarakter!

Nyttårsbordet inneholdt hvit duk, fargene svart og gull, samt friske blomster. De svarte juletrærne er en idé hentet fra vanvittig kreative Vibeke, og hennes Interiørbazar. Her får dere en smakebit *smil. 


Mann og kone var i seng klokka 03.00, og lille frøkna bestemte seg for og opp klokka 06.30. For å hjelpe deg regne ut, tilsvarer det 3,5 timer søvn. Ødelagt, er også et passende ord. Men med soving på omgang, ble vi sakte men sikkert mindre og mindre ødelagt *blunk.

Håper nyttårsfeiringen ble en suksess hos deg også. Her er det fri frem til mandag, så vi nyter ferie en liten stund til. Ønsker deg en glad dag :-) 

K L E M

6 kommentarer:

 1. Oj så lekkert! Likte så godt at du har detaljer i gull! Høres ut som en perfekt nyttårsfeiring :-)
  Og tuuuusen takk for så fine ord! Det varmer veldig.
  Godt nyttår flinke!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Så koselig pyntet bord. :) Og fin blogg - du har en ny følger. :) Godt nyttår!

  SvarSlett
 3. Takk for koselig hilsen! :) Kjempefint dekket bord Monica! :) Og kvelden hørtes perfekt ut! :)
  klem

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av et flott dekket bord i skikkelig nyttårsånd:))
  Og det hørtes ut som maten og selskapet også var bra, herlig med slike kvelder:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Fin borddekking til årets siste dag :)
  Og jeg fikk vann i munnen av menyen, det hørtes vanvittig godt ut og jeg håper virkelig det smakte like godt som det hørtes ut!
  Nå begynner vi så smått å komme i rute med døgnrytmen her i huset, men nå er det jo helg igjen, så vi får se hvordan det utvikler seg, hehe!

  God helg :)
  Klem

  SvarSlett
 6. fin borddekking, hos meg gikk det i svart, hvitt og sølv. Døgnrytmen hos oss har vært ikke tilstede, det var hardt å begynne på hverdagen i dag, både for store og små. ønsker deg en fin helg :-)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)