tirsdag 8. april 2014

barkeblikk i mediaHei!

Aprilutgaven av interiørmagasinet rom 123 er nå ute i butikkene, og denne måneden kan jeg skryte på meg at Barkeblikk har fått en liten plass :-) Takket være fineste Camilla, med bloggen mille M.
Da fotografering og behovet for å skrive var mitt utgangspunkt da jeg opprettet blogg, er det klart at det beste med bloggingen er alle de flotte menneskene jeg "møter". Et sosialt nettverk, hvor glade mennesker støtter hverandres lidenskap for interiør. Gode ord. Inspirasjon. Kreativitet. 

Men ekstra stas er det når det arbeidet en legger i det, blir profilert i magasinene. Så i dag er jeg ekstra takknemlig og glad, det er lov *blunk.

Da ønsker jeg deg en flott tirsdag!

K L E M//I'm so lucky and proud to be included in this months edition of rom123. Photography and my passion for writing were the reasons behind creating this blog, but I have to say, the best thing about being a blogger is the people I "meet". A social network, where people support each others passion for interior. Kind words. Inspiration. Creativity. But to be showcased in one of my favorite magazines, is just the icing on the cake. So I am especially happy and grateful today. Wish you a good day// 

5 kommentarer:

 1. Så gøy:)
  Og vel fortjent omtale ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer ! Så gøy :-) . Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Den varmet godt. Teppet er zarahome. Jeg har kjøpt det i Spania, men det går nok an å få det her også :-) . Jeg er kjempeglad i det. Helt mine farger. Ha en god kveld.

  SvarSlett
 3. Det såg eg, kjempekjekt :)) Du har jo din signatur med bildene♥
  Fin dag til deg :)
  Kem Charlotte

  SvarSlett
 4. Så hyggelig å plutselig lese om seg selv! :) Velfotjent med en slik fin omtale!
  Fin onsdag til deg!
  klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye.

  Og jeg kan kjenne på den stoltheten du føler.
  Da et av mine bilder ble featured som new and emerging talent (i foto) på en webside jeg beundrer.
  Det er veldig gøy å bli satt pris på, helt klart. Og av det lille jeg har sett hos deg, fortjener du det.

  Mvh

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)