mandag 11. mars 2013

enkel tunika på utstilling




Skrytefaktoren er stor når jeg har fullført et strikkeprosjekt. Så her skal dere få se!

Fant denne "Enkel tunika" oppskriften, i størrelse 1 år, på Pickles. Den var virkelig så enkel som antydet, og det gikk unna på pinner 5,5. Tunikaen ble litt lang, så Ada får ha den i klesskapet til hun kommer seg opp på bena ;-)


Synes knappene var så søte. 
Strikker du? 

I dag skal jeg en tur til praksisplassen for å delta på et avdelingsmøte. Ellers står kun skriving og kos på programmet i dag. Setter, igjen, stor pris på alle kommentarer dere legger igjen til meg :-)
 
Håper alle lesere får en GLAD dag i dag!

7 kommentarer:

  1. Gu så nydelig!
    Her hos meg går det stort sett dårlig med strikkeprosjekt.. Men heldigvis blir frøkna rikelig forsynt frå både mormor og farmor ;)

    SvarSlett
  2. Denne var bare nydelig! Så flink du er!

    Takk for fine tanker på skapblogger - innlegget! Skikkelig masse respons og så kos at du tok deg tid til å dele dine tanker :)

    Fabelaktig mandag og start på uken <3
    klemklem

    SvarSlett
  3. Så fin! Kanskje eg må prøve å lage en sånn :)

    SvarSlett
  4. Utrolig fin tunika altså:) Den skal jeg jammen strikke til barnebarnet mitt, den kan sikkert strikkes i bomullsgarn også:)
    Du har fått en ny følger, Monica:)Ha en fin dag:)
    klem Trine:)

    SvarSlett
  5. Kjempefin! Flinke deg!Så nydelig farge også! Jeg har kun strikket et helt enkelt babyteppe,er mere glad i planker jeg,hihi)

    SvarSlett
  6. OMG! Sykt søt! Jeg kan ikke strikke, men tar det igjen på syinga. ;) Men en dag kanskje jeg prøver meg på strikking igjen. Knappene var helt nydelige - hvor kjøper du knapper?

    SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)