søndag 22. september 2013

et livstegnEt livstegn fra meg, som kjenner jeg er ganske trist over å ikke ha tid til å blogge. 

Jeg drukner i skolearbeid. Forrige uke hadde vi eksamenskrav, i gruppe. Samtidig som jeg fremførte oppgaven, ble det lagt ut et individuelt arbeidskrav til meg alene. En stor oppgave hvor jeg skal ta utgangspunkt i en engelsk artikkel. Jeg har foreløpig oversatt hele artikkelen til norsk, og måtte nærmest google tredjehvert ord for å forstå sammenhengen. Jeg har nå to dager på meg, til å skrive oppgaven og lage fremvisning. Men det stopper ikke her, om to små uker har vi igjen et gruppe-fremlegg som jeg allerede skulle ha begynt på. Så er det semesteroppgave, samt muntlig og skriftlig eksamen. For ikke å snakke om en overveldende mengde pensum. På den positive side, kan jeg da si at teorien er utrolig spennende og lærerik! Og at det er en god følelse og vite at en har valgt riktig felt!

Men det er av denne grunn, at bloggen desverre nedprioriteres. Et lite livstegn fikk jeg derimot tid til i dag, mens Ada sover formiddagsluren. Det gjorde godt for bloggeren i meg :-) Og bildet viser den nye skjenken og dens nips *smil.

Selv om jeg ikke viser så mye tegn hos dere, leser jeg alle innleggene dere legger ut (på sengekanten før jeg slukner) *smil. Veldig godt å avslutte dagen med oppdateringer fra dere flinke bloggere. Håper alt står bra til og at helgen har vært tipp topp. 

K L E M

7 kommentarer:

 1. Så koselig med innlegg fra deg, nå ble jeg glad! Lekkert bilde med mye flott)) Høres ut som du har veldig mye skolearbeid, flink er du! Ønsker deg en kjempefin søndag)) klem

  SvarSlett
 2. Så kjekt høre fra deg:)) alltid så koslig med innlegg fra deg!
  Forstår at du er inne i en travel periode,men fortvil ikkje;) du kommer nok sterkt
  tilbake tenker eg:)håper;))!!
  Åsse så gøy at du har truffet rett fag,den er nok ingen selvfølge.
  Lykke til med studiene:o)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Et innlegg i ny og ne er bedre enn ingen vettu:)
  Så fint bilde, elsker skjenken og nipset ♥

  SvarSlett
 4. Fint med en oppdatering fra deg :)
  Oi.. jammen har du da litt og gjøre!!
  Flinking, husk at når det presses på som verst så finnes belønningen der fremme et sted ;)
  Husk å puste!
  KLemmer

  SvarSlett
 5. Det var mye å gjøre ja, men med et spennende pensum går det unna!! :) Liker nipset på skjenken, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? Jeg leter etter en til nyhuset. :)

  Ønsker deg en fin mandag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig med t innlegg fra deg igjen og om du bare klarer et nå og da så er vi her og koser oss med innlegga dine,av og til har ein det travelt og få rekker ein ikkje over alt:)
  Ønsker deg ei fin ny veke❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Hei og hopp livet kan være travelt til tider, men kom innom innimellom så er vi suuuuperfornøyd<3
  Klem

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)