mandag 30. september 2013

monday morning
Mandag og meg-tid. Jeg prioriterer meg. Barn er levert i barnehagen, og jeg sitter på favorittcafé Camillo, og skal straks bestille meg "det vanlige". Grovt rundtstykke med ferskt jordbærsyltetøy og enkel mokka *blunk. Fortjent, mener jeg. Og viktig.

Jeg må likevel innrømme at jeg har noe samvittighetsproblemer når jeg sender barn i barnehagen på en fridag. Kjenner du til det? Tror likevel man blir bedre foreldre av å unne seg selv litt ro, opplading og god kaffe ;-) 

Er du flink til å unne deg litt alenetid? 

Nyt mandagen!

K L E M

4 kommentarer:

 1. Så vakre bilder her hos deg :)
  Og en vakker blogg jeg er glad jeg oppdaget nå.

  Jeg var ikke flink til alenetid da barna var i barnehage (og i den alderen), skulle vært flinker da de var så små. Skal hilse og si alene-tid kommer i bøtter og spann når barna blir eldre. En skulle vel ønske å bremse tida litt.
  Fin mandag og lad batteriene du.

  SvarSlett
 2. Egentid? Oh yes! Iris går 80 %, det holder med den ene dagen fri selv om jeg kanskje har 3 ;) Imorgen skal jeg ha en sånn dag!
  Nyyyt det Monica<3

  SvarSlett
 3. Så nydelig hos deg og måtte kjøpe liljer her idag,så fine:)
  Viktig med litt aleinetid og,men den samvittigheten vår den kjenner me alle på titt og ofte,og den er ikkje alltid god men men trur du hadde godt av ein slik dag eg:)
  Eg jobber kun to ettermiddager i veka og minstejenta mi går i barnehage kvar dag,ho trenger jo egentlig ikkje å gå siden eg er heima og jammen så tenker eg mange ganger på det,eg går heima og så sender eg ho i barnehage...men nå har eg ikkje helse til å gå så masse i jobb så må bare tenke på det og ikkje ha dårlig samvitighet,hadde ikkje vært gøy å gått kvar dag heime med meg,er noko med lekelag og det pedagogiske som ikkje eg kan gi på samme måte..men ho går aldri meir enn 6 timer ein dag.


  Fin ny veke til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Liker kontrastene.. Og ja eg og kjenner på litt dårlig samvittighet når eg sender velsa i barnehagen når eg har fri. Men det var det lille friminuttet.. Og alle dei praktiske tinga som er enklere å få gjort uten ei lita ei som helst skal være rett i helene for tia...
  Ha ei fortsatt god helg!

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)