torsdag 12. september 2013

på motsatt side
God morgen. Klokka viser 07.38 og jeg sitter i stuen helt for meg selv, spiser frokost og nyter en stille morgen. Mor og barn har vært oppe to timer tidligere de siste par ukene, det er rett og slett festlig når klokka viser 05.30 og slumreknappen ikke eksisterer. Så det å få morgenro i dag, er gull. 

Denne vinkelen av soverommet, viste jeg dere for et par innlegg siden. Men siden jeg knipset i vei da jeg først var igang, serverer jeg resten også. Ved andre ende av senga, står det nymalte mintbordet, sammen med et speil fra IKEA. Er fortsatt ikke sikker på om det får bli her, eller om det skal få plass i gangen. Oppå bordet står de to trehusene jeg var så heldig å få tilsendt av skjønne Camilla (trykk på navn for å komme til bloggen hennes Mille M). De har fått en liten overhaling, med samme dekorvoks som bjelkeveggen fra forrige innlegg. Arne Jacobsen min ble stående der etter en liten kaffeskvett på morningen. Knipset da såklart mens jeg hadde den på soverommet *blunk. Så slik ser det altså ut på motsatt side av soverommet. Kanskje jeg kan klare å få til noe oversiktsbilder etterhvert? Jeg gruer meg allerede, da jeg ikke anser meg som spesielt flink på dette. Og som perfeksjonisten jeg er, får vi da bare se ;-) 

Må samtidig takke for utrolig mange flotte kommentarer på forrige innlegg. Jeg ble helt overveldet da jeg så 17 tallet! Så tusenvis av takk, og velkommen til flere nye følgere. Lykke i hverdagen!

Ønsker deg en glad torsdag, her er det straks avgang til Universitet og barnehage :-) 

K L E M

10 kommentarer:

 1. Kjempefin farge på bordet, og absolutt JA til oversiktsbilder!! Du tar jo så utrolig flotte bilder) Litt flaut å se disse husa hos deg, samtidig veldig glad for at du likte, og så lurt å behandle dem) Deilig med en rolig morgen, jeg står alltid opp en time før resten av gjengen, for å nyte stillheten litt, deilig det)Ønsker deg en flott dag fine du)) God klem Camilla

  SvarSlett
 2. For en deilig farge på bordet! Liker veldig godt! ;) Husene var jo bare supersøte. :) Ja takk til sånne!
  Vilde står ikke opp så tidlig heldigvis, men vi er oppe i syv tiden, så denne lille stunden når hun tar sin første blund, er deili. :) Kos deg videre!
  Klem

  SvarSlett
 3. Da har du vært oppe MYYYE lengre enn meg-hehe tulla med deg;) Eller jo du har det da..
  Gleder meg til imorgen, og krysser alt av kroppsdeler at ingen er syke og jeg får fridagen min ifred!!!!

  Du har et herlig soverom, veeldig imponert over alt arbeidet:)
  Elsker og husene mine fra Camilla, tenker på å supplere med Bloomingville<3
  Ha en herlig dag skjønne deg:)

  SvarSlett
 4. Du tar så utrolig vakre bilder!!!:)
  Vill berre se mere<3
  Ha en flott dag videre:o)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. OI nå har jeg visst gått glipp av flere innlegg.. det er straffen for å ikke følge med!!
  Milde måne for en jobb dere har gjort, skulle hatt premie bare for pågangsmotet ;)
  Men guuud så lekker veggen ble!!! Flink ja :)
  Elsker det mintfargede bordet ditt også!
  Stilen din sklir rett inn i hjertet på meg vet du!
  Klem

  SvarSlett
 6. Dust og fint! Nydelige bilder!
  Goood helg! :)

  SvarSlett
 7. Du er så flink til å ta bilder, så oversiktsbilder er det bare å kjøre i gang med. Nydelig!

  God helg til deg!

  SvarSlett
 8. Å så utrolig fint.. Super duper behagelige bilder av et lekkert soverom.. Ser du kommenterte dette med å følge meg på bloggen, aner ikke hvor den følge knappen er blirr av, ei heller hvordan få den tilbake..
  Hva om du kopierer adressen min og limer inn under blogger du følger på venstre side på forsiden når du logger på blogspot? Det pleier jeg gjøre egentlig.. :) Forstod du hva jeg mente?

  SvarSlett
 9. Hei igjen.. Nå har jeg klødd meg i hode og dradd meg i håret av frustrasjon med tanke på dette å følge bloggen min.. Har du lyst å se om det går nå? legg gjerne igjen en kommentar (med forhåpentligvis positivt svar) :)

  SvarSlett
 10. Endelig fikk jeg tatt turen til deg. Herlighet, for noen nydelige bilder.
  Kommer innom igjen, og legger meg til som følger;)

  Woop woop!

  -malla/ElleVillaMalla -

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)