mandag 24. september 2012

HØSTDRESS

På lørdag var vi en liten tur til byen for å kjøpe høstdress til Ada. Før jeg begynte på førskolelærerutdanningen rakk jeg å jobbe hele fire år i en flott barnehage på Flekkerøy. Jeg fikk da god erfaring med høst- og vinterklær, og hva jeg syntes fungerte best. Den erfaringen er jeg spesielt glad for å ha nå som jeg selv har blitt mor. Det er jammen ikke lett å vite hvor mye klær man skal prakke på disse små til hva slags vær! 

Et av merkene jeg følte fungerte best på høsten, var den vindtette dressen til Polern og pyret. Den er vindtett, vannresistent og relativt varm. Et godt skjold for vind, kulde og små regndråper. I tillegg er den jo ganske fin å se på :-) Så da gikk vi hjem med denne dressen i posen :)


Bildet lånt fra polern og pyrets hjemmeside


Den finnes i blå og rød. Det var kun små størrelser igjen i den røde fargen, så da ble det blå. 

I går kveld fikk vi prøvekjørt dressen. Jeg, Ada og Adas mormor gikk en liten kveldstur ;-) Og selv om Ada svømte i den, var hun god og varm hele tiden. Til tross for et skikkelig høstvær. Veldig fornøyd med valget!

Innlegget er ikke sponset.

2 kommentarer:

  1. Knallbra kjøp Monica ;) den har jeg hørt er knallgod.. Ada får bare
    Svømme litt i den nå fra begynnelsen for plutselig er den for liten hvis du
    Hadde kjøp den akkurat passelig :) Hanne R

    SvarSlett
  2. Yes! Bedre at den er for stor enn for liten :-) Da varmer den ekstra også! Hun koste seg på tir, så da er mammaen fornøyd! Supert med kommentar forresten ;-)

    SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)