onsdag 22. august 2012

MITT LILLE (STORE) STRIKKEPROSJEKT

God kveld til mine mange lesere ;-) Roen har senket seg i stua, og selv hvor vanvittig skjønt det er å være sammen med Ada om dagen, setter jeg stor pris på min "Monica" tid etter leggetid. Da kobler jeg ofte helt ut og finner frem strikketøyet. 


Et produktivt og lite stressende tidsfordriv. For tiden (et prosjekt jeg startet med for ei god god stund siden - 'kremt' - før Ada ble født!), strikker jeg "one piece" til mi lille frøken i størrelse 2 år (ja, ganske enkelt for å ha god tid på meg) :-) Er fersk i strikkingen og har bare kastet meg ut i litt av et prosjekt. Men med god hjelp fra min guru Hanne, går det seg til :) Har for første gang prøvd meg på mønster, og etter mye frustrasjon og stygge ord fikk jeg strikket den ene lommen. Slik ser motivasjonsbildet mitt ut og hvordan jeg HÅPER Ada sin ulldress vil bli seende ut: 5 kommentarer:

 1. fysøren å god du er Monica ;) jeg har sittet å ventet på nytt innlegg i hele kveld så nå ble jeg glad nå :D kjempegøy å følge deg - og gleder meg til reisen videre på bloggen din <3

  SvarSlett
 2. Du er skjønn Hanne :-) Takk! Roper hurra for at du vil lese og gleder deg til innlegg :) hehe.

  SvarSlett
 3. Denne var jo kjempekul! Hvor er mønsteret ifra? Hmmm..lurer på om dette er noe jeg må føre opp på to do-listen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! så hyggelig å høre :-) Jeg har nettopp sydd på armene på symaskin og det gikk veldig bra, takket være deg :)

   Jeg fikk oppskriften av ei venninne, som leste den ut fra ei allers bok. Men har sett den i hefte i de ulike garnforretningene her også. Lurer på om det var Rauma? (Strikkes i rauma ull) Den er visst ganske populær den dressen, så de lokale syerskene her visste om den :-)

   Ha en fin kveld du :)

   Slett
  2. Takk skal du ha :) Da skal jeg spørre på garnbutikken!

   Slett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)