fredag 31. august 2012

PERMISJONSIDYLL

Barnevogngjengen i farta! I dag har vi sperret hele markensgate (handlegata i Kristiansand) med vognene våre, hele fire på rad. 


Må innrømme jeg følte vi så temmelig rare ut. Har dere sett filmen What to expect when your expecting? DEN følelsen av oss slentrende oppover markens i slow motion, med låten "Hypnotize" spillende i bakgrunnen. Ganske kule med andre ord!


Som sagt har jeg flere venninner med barn. Så i dag hadde vi med oss fire småtasser til Nupen (kjent park i byen). Eva og Johan (5 mnd), mi lille Ada (4 mnd) og Matilde (2 mnd). Med oss hadde vi et lite telt barna kunne ligge å sprelle og prate i. De var søte der de lå på magen med hodene mot hverandre og holdt en dyp og meningsfull samtale ;-) Mens de lå der fikk mammaene spist lunsj, drukket kaffe og slikka sol. Fin hverdag med andre ord :-) Søte Eva ligger og koser seg i teltet sitt,
mens de andre småtrollene tar seg en dupp.


Permisjonstiden nytes! 

Etter lunsj i Nupen tok vi den omtalte turen oppover markens. Når vi er på bytur er det obligatorisk med kaffe på Camillo Bastrup. En lokal kaffebar i Kristiansand. Kaffen er så god at den må rulles rundt i munnen før den svelges - helt nydelig! Så da stupte jeg innom og bestilte den vanlige 'enkel mokka' :-) Man skjønner man har vært der en del når 'barista' spør: "En enkel mokka"? ;-) Det er jo greit det! 

Alltid like koselig med babytreff - der både mor og barnets behov for å "leke" dekkes :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)