tirsdag 16. oktober 2012

FIKS FERDIG!

I dag blir det et fullt og holdent skryteinnlegg fra meg. Jeg har nemlig fullført mitt første store strikkeprosjekt, og er stolt som en høne? :-) På listen over fullførte strikkerier står kun tre luer oppført. Så en genser med såpass mye mønster, var et utfordrende prosjekt for meg. Men med litt tålmodighet gikk det veien. Hvis jeg først går inn for noe, skal det mye til for at jeg gir opp (selv om jeg flere ganger må legge det fra meg i frustrasjon!) ;-)

Her kommer noen skrytebilder fra meg:

       
Genseren er i størrelse 6/9 måneder og garnet en blanding av bomull og ull. Utrolig myk og varm. Jeg valgte en grå farge, med knapper i natur. Fint at den kan passe det motsatte kjønn om det en dag skulle bli aktuelt :-) Oppskriften kan du finne her. Lurer på hva jeg nå skal finne på... ;-)

Holder du på med strikkerier?

Kos deg denne tirsdagen :-)

6 kommentarer:

 1. så utrolig flott genser,den var bare lekker,og Ada kommer til å bli så nydelig i den,selv om hun allerede er nydelig:) du er så flink og god Monica.

  SvarSlett
 2. Så skjønn du er :-) Tusen takk for fine ord :)

  SvarSlett
 3. Wow så flink du er da!!
  Får strikke deg en Skappel da vettu;-)
  Hilsen hun som kun har strikket 3 lyslykt "skjerf"...

  SvarSlett
 4. Å, takk Charlotte! Har faktisk vurdert det ;) Men tror jeg holder meg til de små størrelsene. Det går litt fortere.

  Lyslykt-skjerf er jo så fint! :) Kanskje det er det jeg må ha som mitt neste prosjekt ;-)

  SvarSlett
 5. Du har med ALL RETT til å skryte av deg selv. Superfin genser. Og til å være første skikkelige strikkeprosjekt...nydelig! Graviditetshormonene med nr. 1 gjorde at jeg gjenopptok gamle strikkekunster. Det ble dessverre med en bukse den gangen og siden en gul pute (den ser du på siste innlegget på bloggen min). Hadde jeg hatt mer tid skulle jeg definitivt strikket mer. Det var den tidsklemma!

  Blir så glad når jeg kommer over fine nye blogger. Ser at du også startet bloggingen i permisjonstiden. Håper du storkoser deg hjemme med jenta di. Jeg gleder meg til å følge deg videre her inne :)

  God torsdag til deg!

  -Vigdis-

  SvarSlett
 6. Tusen takk for det :-) Ser for meg at tidsklemma inntar dette huset også ei gang i nærmere fremtid ;-) Men akkurat nå strikker jeg om kvelden når mini er i seng. Puta di var forresten knall tøff!

  Koser meg veldig hjemme i permisjon, og moro med blogging :) Spesielt når det blir lagt igjen sånne flotte kommentarer! Ønsker deg en finfin dag Vigdis :-)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)