tirsdag 14. mai 2013

et siste farvel

God tirsdag!

I går var det trøbbel med nettverket her, så fikk ikke blogget som planlagt. Men idag er alt som det skal være igjen :-) I går tok mannen siste strøk maling i huset vårt. Ble selvfølgelig litt mer oppussing enn vi hadde tenkt, da vi hadde litt maling igjen. Kan vel ikke la det gå til spille *blunk. Så i helgen ble også gulvet i gangen hvitt. Gangen i tredje etasje vel og merke, der vi ikke bruker sko.  Nå skal malingsgasser og gode lukter luftes ut, før vi flytter resten av lasset (forhåpentligvis) til helgen. 

Fjernet også alt interiør i leiligheten i går, så nå er det temmelig tomt. Jeg rakk derimot og ta noen siste bilder av hyller og skap før det ble pakket ned i esker. 

Hyllen er fra IKEA, og på den står Tap Water flasken fra House Doctor, en liten pom pom fra Søstrene Grene, spisebrikke fra IKEA, ramme fra IKEA, print fra Hansen & co og en glassvase fra nr.1.Nå må jeg tilbake til oppgaven min her. Det nærmer seg slutten av førskolelærerstudiet, og jeg kjenner det skal bli godt å starte et nytt studie, med nye emner og blanke ark. 

Håper du får en fin dag i dag *smil.6 kommentarer:

 1. Så deilig det er med nytt hus:) Sikkert litt vemodig også å fjerne det siste fra leiligheten der dere har bodd dere inn:) Blir sikkert flott i huset deres med litt oppussing:)
  Fine sko jenta di har fått:) De er så søte når de tar sine første skritt i sko:)
  Du er førskolelærer, ser jeg , det er jeg også, har tatt videreutdanning i spsialpedagogikk jeg da:)
  Lykke til med masterstudier:)
  Trine

  SvarSlett
 2. En dør lukkes og en ny åpnes*smil*
  Skal bli kjekt med rundturen:)
  Litt glad det ikkje er meg som studerer.. Men eg gjorde det faktisk to år eg og, alenmor t.o.m.. Men har jo lyst å bli "voksen" jeg og å få full jobb, skjer sikkert aldri;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Du din godeste)))Så hyggelig at du la deg til!!! Blei helt rørt jeg ,hi hi) og jeg syns det ble litt lenge å vente på neste innlegg fra deg vettu, er så koselig å følge deg! Flotte bilder som alltid) Så spennende det blir å se nye huset etterhvert) Kos deg i kveld) Jeg sitter å svetter ihjel på svømmekurset til barna og drømmer om en cola med isbiter...

  SvarSlett
 4. Og lykke til med oppgaven, )

  SvarSlett
 5. Flink du er, Monica, både med skole og hjem! Gleder meg til studier :-) Klem K

  SvarSlett
 6. Så herlig med nytt hus men skjønner det er litt rart å skulle pakke ned alt og så ta farvel:)gleder meg til å sjå fra det nye❤
  Lykke til med alt!

  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)