tirsdag 7. mai 2013

pomp de luxHar du hørt om Pomp de Lux?

Hvis ikke anbefaler jeg å ta en titt på deres hjemmeside. Fantastisk mye fint barnetøy fra størrelse 80-152. Jeg var nettopp på party, hvor konsulenten hadde med seg flere stativer med klær. Jeg hadde ikke tenkt å handle noe særlig, men den planen gikk rett i vasken. Jeg handlet to antrekk, en genser og regntøy.


Fint med litt spreke farger nå som det er vår.

I dag tar vi livet med ro. Tror det er viktig med noen pust i bakken innimellom. Kjenner både kropp og sjel blir sliten av å sjonglere utdanning, morsrollen, oppussing og flytting på samme tid. Så i dag blir det fint med familietid. Nå har vi stått på i flere dager, og i går fikk vi malt Ada sitt rom helt ferdig. Så nå gjenstår et strøk tak maling, pluss ny gulvfarge på vårt soverom. 

Velkommen til alle nye følgere. Jeg går inn og sjekker hvem du er med en gang du legger deg til. Så jeg vet hvem du er og blir glad for hver og en av dere *smil! Takker også for alle spor som blir lagt igjen, det gjør bloggingen ekstra moro :-) Håper dere får en fin tirsdag :-)

9 kommentarer:

 1. Fantastisk fine klær!
  Gode kjøp du har gjort;) Nyt dagen!

  *smil*
  frukongle

  SvarSlett
 2. Fantastisk fine klær!
  Gode kjøp du har gjort;) Nyt dagen!

  *smil*
  frukongle

  SvarSlett
 3. Flotte klær)) Helt nydelig regnsett!! kan bli mye å sjonglere alle roller,det vet jeg alt om. Tiden strekker ikke til her i huset.Men veldig viktig å sette av tid til å kose seg med familie)) Så ha en avslappende herlig dag i sola)) klem Camilla

  SvarSlett
 4. Det er utruligfine klær og fine pris og,har bestilt litt til ho mellomste og det er supert at dei har nettbutikk Og for ikkje alltid ein har anledning til å komme på party:)
  Godt å slappe av litt og sjølv om eg forstår at ein har lyst å klare at på eingang!

  Fine dag til deg:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. De har sååå mye fint! Og til en billig penge:)
  Kjempefin blogg du har også. Klem:)

  SvarSlett
 6. Hei søte Monica<3
  Pomp de lux har vanvittig mye fint, og nydelige farger:)Min lille barbie dukke på 4 år hater dessverre de ballong buksene, skal ha "tynne" bukser så hun ikke føler seg tjukk?! Men elsker jo kjolene, spes de med tyll;)
  Herligt med fridager,påfyll! Vi har og det idag, selv om litt av den gikk til kontroll, men fikk tatt oss en bytur likevel;)
  Ha en herlig dag, jeg skal i klubb-jippii!!

  SvarSlett
 7. Hei igjen:))
  Har et spørsmål til om strikkekjolen,lurer på hvor jeg får kjøpt di 3 knappene som du har brukt? Hvilken leverandør er det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det husker jeg desverre ikke :-/ Mulig de ble kjøpt på en lokal butikk kalt 'Strikk', men det hjelper vel lite. Håper du plutselig kommer over dem :-)

   Slett
 8. Pomp de lux er blant mine favoritter også. Greie priser og så mye fint, spesielt finner jeg mye til jenta mi som er to år :-)

  Ha en fin dag videre!

  Line

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)