mandag 6. mai 2013

trendenser og oppussing


God morgen!

Nå som jeg er på vei inn i ny bolig, er jeg på søken etter interiør-inspirasjon på nettet. Jeg ser på årets trender, at det fort kan bli litt trendsetting hjemme hos meg *sikle. Det finnes så mye fint der ute, men jeg håper jeg klarer å få huset til å gjenspeile meg og min stil (helst med en gang) *blunk.

Svart, hvitt, grått, natur og en dæsj farge. Kjenner meg litt blå i disse dager, så spørs om blå blir den lille dæsjen i første omgang? ;-)

I helgen har vi vært i arbeid fra morgen til kveld. Vi har revet opp teppet på hovedsoverommet, og der fant vi, overraskende nok, et knallrødmalt furugulv. Vi hadde planer om å legge parkett, men for å bevare husets sjel og sjarm, har vi bestemt oss for å male det. Var jo så fint grunnlag å male på *smil. Taket på de to soverommene har fått en omgang grunning + kvislakk, og et strøk med maling. Nå gjenstår kun et siste strøk maling, samt ny farge på gulvet. Må sies at vi har fått masse hjelp fra familie, og er evig takknemlig for det. Det er jammen ikke lett å pusse opp når man har ei aktiv jente på ett år. 

Satser på innflytting allerede til helgen *glis! Håper mandagen din blir full av smil og latter.6 kommentarer:

 1. Spennende med oppussing, slitsomt også ;)
  Men vel verdt det når huset kan fylles med stasj og gjerne noe nytt og fint ;)
  Kan forstille meg godfølelsen ved nytt hus altså!
  Heldig du ;)
  Ha en fin ny uke :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy med innflytting snart da)) her måtte vi pusse opp nesten et år før vi flytta inn...blir moro å se hvordan du får det! Blir nok kjempefint!! Klem Camilla

  SvarSlett
 3. Ja..det må være gøy å pusse opp et helt hus...det er drømmen det:)Ja det er mye fint nytt å kjøpe...men det er mye nytt brukt å finne og:)
  fin dag til deg
  klem

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar hos meg :) la meg som følger og kommer klart tilbake til deg! Gøy å følge bloggere fra samme by :)
  Lykke til i huset!

  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny bolig, blir spenennde å følge med:) takk for hyggelig kommentar på bloggen:) Fine inspirasjonsbilder du viser:):)

  Klem Kine:)

  SvarSlett
 6. Sø herlig at dere endelig har fått boligen og kan begynne å pusse opp,gleder meg til å følge deg framover!så flott at dere får god hjelp og det er uunnværlig:)
  Kjempeflott ønsker her,det er så masse fint å kunne innrede med,gøy!

  Ein fin tirsdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)