torsdag 3. januar 2013

2013

Et nytt år. Det er alltid spennende å fundere på hvordan det nye året kommer til å bli.

Jeg starter året, igjen, som student. Jeg skal fullføre bacheloroppgaven min på førskolelærerutdanningen, mens pappaen er i permisjon. Det vil si 4 uker praksis og hjemmeskriving. Jeg kjenner meg foreløpig umotivert og 'gruer' meg til å snart måtte sette igang. Heldigvis unnagjorde jeg halvparten av oppgaven i gravid tilstand, slik at jeg fortsatt kan nyte dager med Ada og gode venninner.

Etter sommerferie har jeg endelig bestemt meg for å gå videre på master, i stedet for å leve det gode liv med fast jobb og god økonomi ;-) Jeg skal søke meg inn på master i pedagogikk, så da blir det to år til på skolebenken. Hva jeg vil bruke det til når jeg er ferdig, er jeg fortsatt ikke helt sikker på. Men jobbmulighetene blir langt flere. Dette gleder jeg meg til!

Hva mer forventes i 2013? Jeg håper å få meg en liten jobb ved siden av studiene, Ada skal begynne i barnehage og forhåpentligvis finner vi drømmehuset. Kjenner veldig på trangen til større plass og et blankt lerrett interiørmessig ;-) Ellers håper jeg på mye smil og latter, kos, god mat og  fine opplevelser med familie og venner.

via Bloomingville.

Hvordan ser det nye året ut for deg?

1 kommentar:

 1. Hei høpp!

  Godt nytt år:)

  Lykke til med studiene,og måtte du få masse inspirasjon og energi til skole arbeid:)i det
  nye året.

  Nyt dagen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)