fredag 11. januar 2013

FREDAG

Hei fine lesere! Da var fredagskvelden her. Herlig, avslappende med beina på bordet, pizza i magen og snop på bordet. 

I dag har jeg og Ada vært i byen med to fine venninner og ei lita tulle. Jeg er over gjennomsnittet interessert i barns samspill, og kosa meg stort da lille jenta mi på 8 måneder holdt en lang samtale med venninna si på 6 måneder. De smilte og lo sammen. Nydelig! For en opplevelse og få se et barn utvikle seg og stadig få til noe nytt. 

I disse dager babler hun i ett sett, og jeg måtte undre meg over mitt eget ordbruk da yndlingsordene hennes plutselig ble: "nei nei nei" ;-) Lille minibarken min krabber i full fart, skal leke i alle krinker og kroker, og har nå begynt å reise seg så ofte hun kan. Spesielt, til mors fortvilelse, i senga når hun helst skal sove. Alt i alt, dagene hjemme er ingenting annet enn fantastiske :)

Men, snart er det tilbake på "skolebenken" på Fru. Barken. Jeg har i dag fått sjekka semesterplan og har startet motivasjonsprosessen. Klar for å fortsette og få første bachelor i boks, for så å fortsette med master. Og MED ny PC gitt. Denne flotte kom i posten i går. Hurra!

Et lite instagram bilde.

Fikk forresten med meg nye herligheter hjem fra byen i dag. House Doctor og Tine K. Gleder meg til å vise frem :) Så det var en liten oppdatering fra Barkefamilien :-) Håper helgen din blir nydelig! 
5 kommentarer:

 1. For en fiiin dag du har hatt:))

  Jeg gikk på skole når jeg "bare" hadde en unge,TRAVELT, så med 4 tenker jeg skummelt..

  Grattis med ny pc:)

  Gleder meg til å se hva ellers du har snopet, elsker de merkene:))

  Forresten godt å hørre at mannfolk er stort sett like;)

  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 2. Kjempe gøy å lese! Du er utrolig flink til å skrive monica :-) lever meg helt inn i det du skriver. Kos!

  SvarSlett
 3. Så kjekkt å lese,de er så skjønne dei små og herlig når de kommuniserer med kvarandre:)
  Gleder meg til å sjå kva du har kjøpt,dei merkene har så masse fint!

  Ei god helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Hei!

  Tusen takk for fin kommentar inne hos meg, jeg viser alle de fine kommentarene til mellomstejenten som blir så stolt over at andre liker rommet hennes :-)

  Blir spennende å se hva du har kjøpt, alltid moro med noe nytt. Jeg er også veldig opptatt av barnas samspill, forundrer meg hver dag hva minstemann gjør og hvordan han etteraper oss andre. Gøy!

  God lørdagskveld til deg!

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)