onsdag 16. januar 2013

GODE VENNER

Tirsdag var en stressende dag for herr og fru. Barken. Det er like før jeg starter min første praksisperiode, og vi ordner og styrer for at Thomas skal få være hjemme med Ada, mens jeg studerer. Det er et puslespill, og systemene arbeider mot hverandre. Etter en haug av telefoner, utskrifter av søknader, samtaler med sjefer og research på nettet, har vi endelig funnet ut av hvordan denne kabalen skal gå opp.

Iallefall, etter en stressende dag, var kveldens syforening redningen. Herlig var det å spise god mat og slappe helt av sammen med fem skjønne damer. Legger med noen bilder fra kvelden.


Hannes glamorøse lysekrone. Den måtte få en plass på bloggen, for selv om jeg ikke er en lysekrone-kvinne, så er den jo sabla fin da.

Verten, Hanne, serverte deilig kyllingsalat. Salat, kylling, pasta, feta ost, avocado, soltørka tomater, pesto, rømmedressing og verdens beste focaccia. Utrolig godt. Og når salat er bannlyst som middag i Barkehuset, er det godt å kunne nyte en lett og deilig salat i syforening.
Strikketøyet er alltid medbrakt.


Bezzerwizzer. En ny favoritt. Gjett hvem som vant? ;-)


Og til slutt to bilder av den flotte jentegjengen.
Jeg er heldig som har så gode venner.

I dag har Ada og jeg besøk av ei dame og ei jente. En lekekamerat til hver ;-) Nå våknet nettopp begge bøllene her, så da er det tilbake på gulvet for leking og kos. Håper du får en fin onsdag!

3 kommentarer:

 1. Alltid koselig med slik kveld og eg likte den lysekrona kjempegodt,er litt sån lysekrone elsker,hihi:)
  god mat såg det ut som og!

  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Lekker lyskrone:) Har ingen selv, har ikke lyst på heller, men synes de er fine:)

  Koselig kveld da, og deilige maten:)

  Klem

  SvarSlett
 3. ÅÅh lekker lyskrone.. har sett at det du ikke er noe lyskronekvinne :D tror jeg ble født med det på hodet.. gleder meg til den dagen jeg kan bytte ut ikealyskrona vår med en stor og dyr en :) deilig salat også! Strikker du mye til Ada? Du er flink som kan strikke hvertfall:)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)