mandag 31. desember 2012

ÅRET | 2012

Nyttårsaften, og jeg tenker på året som har gått. Hva har jeg fått oppleve i 2012?

2012 har vært et spennende, stort og nydelig år for Barkefamilien. Jeg startet året som student, og 'kjempet' meg gjennom siste år på førskolelærerstudiet, stor som en elefant (iallefall i mine øyne). Fredag 20. april møtte vi endelig vår Ada. Et svangerskap. En fødsel. Ei datter. Den største glede og beste opplevelse, på mine 26 år.

Jeg fikk se gode venner gifte seg, for så å bli gravide. Venninner ble mødre for første gang, og permisjonstiden nøt vi sammen. Vi ferierte i Danmark og arrangerte dåp. Jeg fikk tittelen 'fadder' for ei skjønn, lita tulle og så mi fine, lillesøster stå konfirmant. En vakker dag i august entret jeg bloggverden for første gang, og det skulle vise seg å være en stor begivenhet i 2012.


Jeg har lært mye om meg selv. Både positivt og negativt. Og nå gleder jeg meg til å gå inn i 2013. Ingen nyttårsforsett. Bare nyte livet med min lille familie og gode venner. I kveld blir det feiring og kalkun med to vennefamilier :-)

GODT NYTT ÅR 
til alle mine flotte lesere.

Jeg setter stor pris på hver og en av dere og håper jeg kan fortsette å inspirere i det nye året.Da ønsker jeg dere en glad dag og en nydelig aften :-)

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg også, og takk for det gamle! Har likt å titte innom til deg og kommer til å fortsette med det :-) Ikke alltid jeg legger igjen kommentarer men i dag var det på sin plass, hihi, ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen :)
  Ønsker deg et godt nytt år og
  gleder meg til å følge deg videre :)
  Klem , klem

  SvarSlett
 3. Hei høpp!

  Tusen takk for alle fine ord fra deg i året som har gått:)

  Ønsker deg et godt nytt år:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)