mandag 17. desember 2012

BARKEBLIKK

... er bloggens nye navn. 

Etter mye om og men har jeg, av ulike grunner, valgt å bytte navn fra Hverdagslykke til Barkeblikk.

Tidlig i august, en nydelig sommerdag, valgte jeg å ta bena fatt og labbe til byen. Ada (da 4 måneder) sov i vogna, sola skinte og livet kunne ikke vært bedre. Plutselig hører jeg en stemme bak meg. En mannsstemme. Er du ikke stolt? Han kommer opp ved siden av meg og smiler med hele ansiktet. Det er så fantastisk å se. Ei fersk mor med barnet sitt. Er du ikke stolt over å ha skapt noe? Du må aldri glemme å elske. Det er det viktigste en kan gjøre. Deretter vandret han videre forbi meg. Denne ukjente mannen klarte å klumpe til halsen og tåre til øyet. Kanskje ikke så vanskelig med kroppen proppfull av hormoner. Iallefall, fikk møtet meg til å tenke over de små gledene man kan oppleve i hverdagen. Og slik ble bloggen til; Hverdagslykke.

Da jeg har blogget i noen måneder nå har jeg innsett at navnet ikke er helt meg. I tillegg er det et navn som er hyppig brukt i bloggverden. Jeg velger derfor å personifisere bloggen ved å endre navn.

Det nye navnet. Jeg er gift med min første store kjærlighet (kliss), som da vi ble kjent ble kalt for Barken, hans etternavn. Jeg drømte lenge om å få dele navnet med han, og spøkte titt og ofte om dette. 8. august 2009 var jeg så heldig å få bli en Barkefrue, og vi har nå ei lita datter med samme navn. Barkeblikk betyr for meg; øyeblikk som oppstår i Barkefamilien, samt hvordan jeg som en Barken ser på tilværelsen og livet.

Livet sett med et barkeblikk.


Adressen forblir den samme. Så da håper jeg du fortsetter å følge bloggen videre og jeg ønsker deg en fortsatt fin dag! :-)

2 kommentarer:

  1. Fint navn på bloggen :) syntes du skriver så bra Monica - gøy å lese :)

    SvarSlett
  2. Så flott navn!! Gratulerer med navnet!!

    SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)