torsdag 13. juni 2013

cake-popsFor er syn som møtte meg da jeg entret Barkeblikk i dag! Herlige, engasjerte bloggere med ulike tanker og meninger *smil. Det er fint å kunne dele erfaring med hverandre, vi som er i "samme båt". Ble så glad for engasjementet og for at dere la igjen så kloke og fiine ord hos meg. Det er jammen flott å være en blogger ;-)

Men over til bursdagen til Ada. Lovte jo flere kakeinnlegg *blunk!

Som bilder viser; Ja, jeg var gal nok til å prøve meg på cakepops. Igjen, en fin kake for de aller minste, da de kan holde dem selv. Det var ikke spesielt vanskelig, men mye arbeid (i mine øyne)! Lage sjokoladekake, lage frosting, smuldre kaken, mikse sammen, forme pops, montere på pinne, inn i frys, lage glasur, ta ut av frys, dyppe i glasur, strø på pynt, montere i glass, server. Enig i at det var i overkant mye? Men godt smakte de, deilig konfekt-aktig.

Jeg fant oppskriften på bloggen til flinkeste Lykkefryd. Anbefaler en titt der om du skal stelle i stand bursdag, mange gode tips å få.

Har du prøvd deg på cakepops? 

Ønsker deg en kjempe fin dag i dag :-)

6 kommentarer:

 1. Hei :)
  Jeg har aldri laget cakepops... ble frarådet å lage det en gang pga mye arbeid og siden har jeg bare ikke tenkt på det. Jeg er inegn baker så alt som tar mer tid enn nødvendig, det orker jeg ikke. Hehe. Jeg har det liksom ikke i fingra og da tar det vel enda lenger tid ;)

  Kjekt at du la igjen spor hos meg sånn at jeg også fant deg. Blir med deg videre jeg :) Ha en super dag!

  SvarSlett
 2. Så herligt å ha engasjerte blogglesere:)
  Er så ny her i blogglandia,så noe bloggtørke har jo ikkje akkurat nådd meg ennå. Men skjønner kva du meina med alle disse unnskyldningene for å ikkje ha vore aktive.Kanskje noe å tenke over, blogging skal jo være gøy;)
  Å gud så gøy vi har det her inne i blogglandia, fryder meg over kvar ein blogg eg les:-)

  Finaste torsdag ønske eg til deg!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Ah, for noen lekre cake pops! Har vært en sikker vinner i barnebursdager hos oss siste årene :) Ønsker deg en tipptopp torsdag! Klem

  SvarSlett
 4. Lekkert smekkert Monica:)
  Eg vurderte de engang, men så orka eg ikkje dillet;) Men en gang!!
  Og tusen hjertelig for så flotte kommentarer hos meg, kjekt å bli kjent med deg her i blogglandia<3
  Klem

  SvarSlett
 5. Så lekkert! Ser veldig gode ut)) slenger meg med frua over, jeg skal også prøve... En dag) ønsker deg en flotters kveld!

  SvarSlett
 6. Det er sinnsykt godt selv om det tar unødvendig lang tid å lage;) Håper Ada hadde en finfin bursdag.Tenk 1år allerede!!*tidengåraltforfort

  God helg!
  *smil*
  frukongle

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)