fredag 7. juni 2013

forberedelserPå lørdag er det duket for Adas første barnebursdag, og mor i huset diller og daller ;-) Jeg har vært ivrig på søken etter inspirasjon, hatt hundrevis av planer, valgt ut en brøkdel av de planene og nå er nesten alt i boks. 

Noen synes kanskje jeg er galen som styrer sånn for ei jente på ett år, som garantert får det moro uansett mat, farger, dekorasjoner o.l. Men som svar på det, så synes jeg det vanvittig moro å stelle i stand, og har gledet meg til barnebursdager siden før hun ble født *knis. Så jeg gjør det med glede! Er du en planlegger som meg? Lørdagsmorgen våkner hun opp til banner, ballonger, pom poms og et festkledd hus. Hi-hi. Ja, jeg tar litt av ;-) Lys gul, grå, svart og hvit blir dagens fargepalett. 
Om et par timer drar vi til Dyreparken for en dag i sola med gode venner. Stille før stormen. Håper dagen din blir solfylt og fin *smil. 

6 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Joa,liker litt sånn jeg også!
  Her skal vi feire ett års dagen til Gabriella på søndag. Da går det i rosa & hvitt.
  Ha en flott fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Kjenner meg godt igjen) moro å stelle i stand, og så er jo den aller første bursdagen spessiell da! Dette blir nok kjempebra!ønsker dere en super feiring!!

  SvarSlett
 3. Heldige Ada:) kose dere masse!!
  Annelise

  SvarSlett
 4. Så fint det blir:)
  Heldige Ada som har en så flink mamma ♥
  KOS dere!

  SvarSlett
 5. Her inne var det så koselig, så hit kommer jeg lett tilbake igjen! Måtte følge med en gang, livredd for å glemme det bort i natten..

  Fine bilder med herlig stemning!
  Dere må kose dere maks ♥

  SvarSlett
 6. hEI :O)
  Takk, for hyggelig kommentar. Så fine og fristende bilder.Du er flink til å ta bilder ser eg;o)
  Gjenner eg får lyst på noe søtt og godt..;o)
  Eg blei tante på bursdagen min her den 11.juni, det er den fineste gaven eg har fått.....nydelige disse søte små. Strikker jakke til han. må nok ta noegen bilder eg også...;o))
  Ha ein strålende dag!
  Knip
  Ann Elin :o)

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)