mandag 24. juni 2013

en gladmeldingHipp hurra! På fredag kom gladmeldingen om at jeg til høsten får starte Master i Pedagogikk. 20 plasser. Og jeg er en av dem. Jippi. Jeg har lest gjennom studieplan og dette blir hektisk. Likevel gleder jeg meg til å fortsette studenttilværelsen og til å lære mer om faget jeg brenner for.

Mange tanker raser gjennom. For 4 år siden var jeg sikker på at jeg hadde funnet mitt kall i livet. Jeg brant for yrket Førskolelærer og det kjentes så rett i de tre årene jeg gikk på Universitetet. I april 2012 fikk jeg min første datter og hele planen gikk 'i vasken'. Plutselig var det ikke Førskolelæreryrket som stod i fokus, men barnet jeg hadde fremfor meg. Prioriteringene ble annerledes og nå hadde jeg jo et barn hos meg til alle tider. Selv om jeg fortsatt brenner for pedagogikken står yrkesvalg fortsatt blankt. Hvem vet hvor jeg ender opp om 2 år? Selv om det er spennende og ikke vite, er det samtidig skummelt for kontrollfriken Monica som liker å ha oversikten over det meste.

Det er et stort spørsmål. Har du funnet ditt 'kall'? Gjerne del dine tanker :-)

Ønsker deg en fin dag. Klem fra Monica.

10 kommentarer:

 1. Nydelig bilder,snuppa!
  Og gratulerer så masse,spennende!
  Nei,har ikke helt funnet ut hva jeg vil egentlig. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider,men etter at jeg fikk barna er jeg ikke sikker på om jeg vil jobbe med akkurat det. Har også lønns og personalmedarbeider,så vi får se. Men akkurat nå skal jeg kose meg hjemme med mine små.
  Ha en nydelig dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye, lykke lykke til med studiene. Du er flink:))
  Spennende valg:)Nyt sommeren!
  Klem
  Ann Elin

  SvarSlett
 3. Så koslig og gratulerer så mye Monica:))
  Her trives eg som butikkarbeider på en sportsbutikk:)Var kanskje ikkje det som var drømmen,men det vart nå slik;) Utdannet omsorgarbeider og hadde 3 barn som 23 åring,så eg har vel kanskje ofret min tid til barna med Stor Glede. Mann i huset har oppfylt sin drøm og startet sin egen bedrift,noe eg unne han og gleder meg over. Hihi,så sånn ble det me oss!
  Føll magefølesen og gjør det som føles rett for akkurat deg. Ønske deg lykke til på din ferd,det blir alltid noen vasklige veivalg og ta:))
  Ha ein fantastisk dag..klem

  SvarSlett
 4. Så herlig, gratulerer så masse! Utrolig kult at du har fått en av så få plasser!! Jeg har funnet "min hylle" - ganske tilfeldig i grunn. Har alltid likt å tegne, og da vi flyttet til ny by for ti år siden var det eneste studiet jeg kunne tenke meg grafisk design. Så da ble det slik, og her på hyllen har jeg trivdes utmerket siden! :) Ønsker deg en fortsatt god uke!

  SvarSlett
 5. Jeg har samme utdannelse og drevet en barnehage en del år!
  Jobbet også som lærer i noen år:)
  Men så hoppet jeg av og startet min egen lille virksomhet med å lage interiørprodukter!!
  Trives med det men blir ikke rik i penger!:)
  Lykke til med videre valg!!:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 6. Jippi, gratulerer så masse:-)
  Min karriere føler eg stoppet litt opp da jeg ble gravid som russ og ble alenemor..prøvde litt skole, men ble ikke så mye av det.. Vært innom hotell, barnehage og div butikker. Ikke minst har jeg vært en del gravid og vært hjemme med dem:-) Akkurat nå er jeg fornøyd med å være deltid i interiørbutikk og resten mamma og kone. Lurer litt på hva jeg skal bli når jeg blir voksen??
  Ps angående å være gift med meg og kakebaking- skjer egentlig ikke så ofte og mannen spiser ikke søtsaker, jeg derimot:mummimamma!!
  Nattaklem♥

  SvarSlett
 7. Så utrolig stas med plass, gratulerer masse masse!! Det blir spennende!! Selv tok jeg barne og ungdomsarbeidet, men har ikke jobbet så veldig mye i barnehage.. Nå holder jeg mest på hjemme, og det er det jeg brenner for, så da er det jo fint) elsker å holde på med egne prosjekter og så er jeg jo kunstløptrener også. Hovedtrener i klubben tar mye tid, og er kjempegøy! Og du, du kan jo jobbe som fotograf syns jeg da)) riktig god natt) klem

  SvarSlett
 8. Gratulerer med plass! Det må være deilig å få være én av 20 :) Jeg gikk i samme "mammafellen" som deg i 2011, pluss at jeg i tillegg flyttet fra en landsdel til en annen. Pr. dags dato vet jeg enda ikke hva jeg skal bli "når jeg blir stor" men jeg har en masteroppgave jeg må skrive ferdig. I tillegg har jeg søkt nye studier fra høsten av... den som lever får se ;) Klem Ane

  SvarSlett
 9. Gratulerer med studieplass!:)
  Selv er jeg utdannet musiker og jobber som musiker og kan virkelig ikke tenke meg noe annet. Men man skal aldri si aldri:) Jeg bestemte meg da jeg var 13 år, og nå er jeg 34, så man kan vel virkelig si at jeg har fulgt drømmen min. Noen ganger kan jeg tenke at jeg burde hatt en "viktigere" jobb, jeg redder jo ikke akkurat liv. Men hva hadde verden vært uten kultur? Jeg gir folk et pusterom og tar dem med inn i en annen verden for en stund - så de får ny energi og ny giv til alle livets utfordringer.:)

  Lykke til med ny spennende start til høsten!:)

  SvarSlett
 10. Så bra du har kommet inn på skolen du vil. Gratulere!

  Fikk selv innvilget skolegang i dag, og er så lykkelig. Det blir noe litt annet enn deg jeg skal gå, nemlig maskinfaget på fagskolen. En av drømmene mine er lærer på yrkesfag, innenfor kjemi og prosessfaget evnt. litt mekanisk.

  Ønsker deg en god natt og flott onsdag.
  Klem fra Tonje Merethe

  ps. takk for søte kommentarer hos meg, det førte til at jeg fant deg og legger meg til som følger.

  SvarSlett

Takk for besøket! Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen hos meg :-)